Jump to content



Ποια να πάρω από τις δύο?


superduke

Recommended Posts

Η LE στην Ελληνικη αγορα ειναι ακριβοτερη απο την GT . Αν δεν ανοιξουν τα pipelines της LE , θα ειναι πολυ πιο αργη απο την GT.

Αν ανοιξουν και αποκτησει 12 ενεργα , τοτε και παλι δεν εχουν μεγαλες διαφορες . Με ενα οverclocking η GT μπορει να κανει θαυματα .

Αν κοιταξεις για να την αγορασεις απο το εξωτερικο , μπορεις να την βρεις και σε χαμηλοτερη τιμη απο την GT ... αλλα θελει πολυ καλο ψαξιμο .

Εγω αν δεν ειχα δυνατοτητα επιλογης απο το εξωτερικο , θα επαιρνα την GT... και μαλιστα την φθηνοτερη υλοποιηση που θα εβρισκα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω σου λεω να επιλεξεις μια 6600gt διοτι και λιγες πιθανοτητες υπαρχπυν στη Le να σου ξεκλειδωνει και αν δεν ξεκλειδωνει θα εχεις δωσει τα χρηματα σου τσαμπα!

Μια prolink 6600gt θα ειναι μια χαρα!

Link to comment
Share on other sites

le= lepros edition μακρια!

Κατι αντιστοιχο των se της ΑΤΙ (Skata Edition) :p! Παντως αν δεν ανοιξουν τα εξτρα pipelines στην 6800le δεν αξιζει και τοσο! Καλυτερα να πηγαινες σε 6800 παρα le! Anyway χτυπα μια 6600GT θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος απο αυτη. Αυτη πηρα και στον bro μου :)!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.