Jump to content



10mm rakor ή 1/2 inch (εξωτερική)


outlaw

Recommended Posts

Είπα και εγώ ο Χριστιανός να δοκίμαζα την τύχη μου με το νερό. L20, block asetek, ψυγείο κυψελωτό 1χ12 και ρόζ ταπεράκι θανάτου για τανκ. Το όλο "πακέτο" φόραγε κάτι ρακόρ των 10mm και απο αντίστοιχο σωλίνα κομπλέ. Να ναι καλά ο gfa3 καβαντόσαμε και ένα σετάκι απο ρακόρ για όλα της μισής ίντσας εξωτερικά. Σωλίνες όμως γιόκ. Δεν βαριέσαι λέω, βάζω τους 10mm και βλέπουμε. Τεφλόν, σφίξ, σφίξ, σφίξ, κράκ μπάμ, πάει το ένα ρακόρ στο ψυγείο (ήταν και πλαστικό πανάθεμά το). Και ιδού η πονεμένη ερώτηση. Που βρίσκουμε τέτοια ρακόρ (hac δεν έχει)? Εάν είναι να μπω στην διαδικασία μήπως αξίζει να προτιμήσω της μισής ίντσας και αν ναί που βρίσκουμε σωλίνες (πάλι ο hac δεν έχει, ούτε το petshop της γειτονιάς, ούτε ο υδραβλικός, ούτε ο σουβλαντζής....γμτ λέτε να έχει ο περιπτεράς)?

Link to comment
Share on other sites

Το εξαέρωσα με 100% επιτυχία, push-pull 2x12 Tt, σωλίνες, υγρά, τάπερ, τζατζίκια....αλλά το πλέξι βρίσκει σε έναν πυκνωτή στο NF7.......τρόχισμα σε λίγο....δεν μ αφίνει ν αγιάσω το παλιόπραμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.