Jump to content



πως κανουν oc ( ανεβασμα συχνοτητος? )


daskalos

Recommended Posts

Φίλε μου , εδώ ότι μπορεί να βοηθήσει ο καθένας τον άλλον θα το κάνει αλλα πρίν απο κάθε αίτηση βοηθειας καλό θα ήταν να κάνεις μια σχετική αναζήτηση στο forum για να δείς αν ένα θέμα έχει ήδη αναφερθεί και κυρίως να διαβάσεις τα stickys.

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα ο φιλος daskalos θα μελετησει.

Ας του δωσουμε ομως μια "προχειρη" βοηθεια εδω.

Ας ξεκινησουμε λεγοντας μας τι επεξεργαστη,μητρικη και μνημες εχεις ωστε αυτα που θα σου πουμε να ειναι πιο ειδικα.

Γενικοτερα μιλωντας, το να κανεις o/c ειναι σχετικα ευκολο μεχρι ενα σημειο (μια αλλαγη στο fsb προς τα πανω μπορει να θεωρηθει και ως o/c) καθως συνηθως τα parts του υπολογιστη μας εχουν εστω και μια μικρη ανοχη προς τα πανω.

Απο την αλλη ομως, απο ενα σημειο και περα χρειαζεται καλυτερη ψυξη και πιο "επιλεγμενα" parts.

Πανω απο ολα μην ξεχνας οτι το μηχανημα σου πρεπει να ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ στη συχνοτητα που θα το λειτουργεις, υπερχρονισμενο ή μη.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

υπαρχουν και στα αγγλικα και στα ελληνικα μαλιστα υπαρχει και ενα προγραμμα που θα σε βοηθησει απιστευτα στην ολη διαδικασια...κατεβασε το απο εδω..,εχει αναγνωριστει διεθνως απο τα 5-6 καλυτερα ξενα φορουμ οπου εχει και stickαριστει...εδω στην ελλαδα κουκουβαγιες δεν ασχολουνται πια..

καλη τυχη...

http://briefcase.pathfinder.gr/file/seankoniaris/40318/484611

Link to comment
Share on other sites

Οσοι εχουν γνωσεις επι του θεματος και μπορουν , αν υπαρχει η συγκαταθεση του δημιουργου , δεν θα ηταν καλο βα φτιαξει ενα αρθρο πανω στις δυνατοτητες του προγραμματος?Η λογο της προιστοριας του φορουμ υπαρχουν κοληματα?

Link to comment
Share on other sites

αν υπαρχει η συγκαταθεση του δημιουργου
Δεν ασχολιεται ο Sean με τετοια.
δεν θα ηταν καλο βα φτιαξει ενα αρθρο πανω στις δυνατοτητες του προγραμματος?
Υπο ευνοικες προυποθεσεις μπορει να στικαριστει κατι, αλλα η υποστηριξη της Βιβλου πλην των 6 ξενων forums του εξωτερικου στην Ελλαδα γινεται μονο απο το OcTech.

Tα links φαινονται στην υπογραφη μου.

Link to comment
Share on other sites

Ναι δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πληροφοριες αν το ψαξεις απλα πολλες φορες καποιος που μπαινει στο forum δεν καθετε να ασχοληθει με τα link σε αλλα και εχω δει αρκετα thread παρομοιου τυπου οποτε ειπα μηπως θα βολευε μια τετοια κινηση...Αυτο ομως μονο αν υπαρχει καποιος διατεθημενος να ασχοληθει και το κρινει καλο :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.