Jump to content



αλλαγη ανεμιστηρα σε zalman


fotme

Recommended Posts

Μετα απο ενα ατυχες συμβαν, ενα πτερυγιο απο το zalman 7000 μου εχει σπασει με αποτελεσμα να εχει χαθει το κεντρο βαρος του και να μου κανει τρελους κραδασμους. Σκεφτομαι να το κολλησω αλλα πιστευω οτι δεν θα αντεξει , ετσι σκεφτομαι να του αλλαξω τον ανεμιστηρα. Κατι τετοιο ειναι εφικτο και αν ναι πως?

thnx

Link to comment
Share on other sites

Πάιρνεις ένα άλλο ανεμιστηράκι ιδίας διαμέτρου. Αφαιρείς το σπασμένο από τη βάση του, ξεβιδώνοντας δυο μικρές βίδες που το συγκρατούν. Κάνεις με μικρό τρυπανάκι δύο τρύπες στη βάση του νέου ανεμιστήρα ή εναλλακτικά αν δεν έχεις τόσο μικρό τρυπανάκι δοκίμασε πυρωμένο καρφάκι(!) και στη συνέχεια βιδώνεις τη βάση η οποία συγκρατεί τον ανεμιστήρα στην ψύκτρα πάνω στο νέο ανεμιστηράκι. Επειδή μάλλον δεν θα βρεις χύμα ανεμιστηράκι, μπορείς να πάρεις ένα απλό Ζαλμάν ή όποιο άλλο και να το κόψεις από το πλαίσιο που το συγκρατεί. Όλα τα παραπάνω τα εφάρμοσα σε μια 7700 και φυσικά απέδωσε.

Link to comment
Share on other sites

Αν το κολληγσεις με logo αντεχει, το εχω κανει, Απλα την επομενη φορα που θα το χτυπησεις θα σπασει πιο ευκολα. Απλα για να γυρναει αντεχει παντως. Προσεξε να κολληθει ακριβως στη θεση του για να ειναι ζυγισμενο.

Link to comment
Share on other sites

εχει μονο αριθμο πτερυγίων...

εχω παθει το ιδιο πραγμα με την ιδια ψυκτρα...

πήρα εναν ενερμαξ 92mm,εκοψα το περιβλημα,απο τα 4 ποδαράκια έκοψα τα 2 διαγώνια εντελως και τα αλλα 2 διαγωνια τα εκοψα μισά,εβαλα ταινία διπλής όψεως πάνω στην μεταλική βλακεία που στηρίζεται ο ανεμιστηρας, κεντραρα τον οανεμιστήρα και μετα τον ασφάλισα με μπετονιά...απο τότε...ουτε γάτα ουτε ζημιά...παει ενας χρονος περίπου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.