Jump to content



HDD Shutdown Στο Boot


Afanas

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το δίσκο μου (έναν 74αρι ραπτορα) ο οπίος είναι πάνω σε ένα oc pc.Ο επεξεργαστής είναι P4-3.0@3.39 πρεσκοτ με Vcore-->1.500 και διαιρέτη για τις μούφα μνήμες μου (Jetram).Mobo η P4P800-E Dlx. Και ιδού το πρόβλημα --> Όταν ανεβάζω κι άλλο το fsb ο σκληρός σβήνει πάνω στο μπουτ των windows. Παει κάτι στραβά η αυτό είναι ένα από τα παρελκόμενα του oc?? :013: :013:

Link to comment
Share on other sites

κλασσικο προβλημα του ich5r ... αλλα τι τροφοδοτικο εχεις? αν εχεις διαιρέτη τοτε εχεδις φτασει στα ορια του τροφοδοτικου σου. ειχα ακριβως το ιδιο πρόβλημα με το παλιο μου τροφοδοτικο. οι ραπτορες ειναι πολυ ευαίσθητοι σε ρευματα...

Link to comment
Share on other sites

Aπο οσο ξερω δε σβηνει ο σκληρος απο pci mhz που δεν αντεχει...Τρως corrupt ηρεμα:p

Τωρα αν ο raptor εχει τετοια τεχνολογια που σβηνει τι να πω...

Κανε παντως αυτο που σου ειπαν τα παιδια και αλλαξε στον αλλο ελεγκτη.

Link to comment
Share on other sites

@Stelaras Το pci/agp κλειδωμένο είναι! Το ιδιο μου κάνει και στον ενσωματωμένο Promise αλλά και σε ένα Sunix Pci-Sata card που τον έβαλα

@Panoc το τροφοδοτικό είναι ένα Chieftec 350W (μικρό εε??)

Να βάλω άλλο ένα μήπως γίνει τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω πως 350W ειναι μικρο . Αν εχεις προχειρο καποιο αλλο ,δοκιμασε το . Μην κανεις αγορες πριν βεβαιωθεις για το προβλημα σου.

Αν το προβλημα σου προερχεται απο το o/c το εχεις ψαξει ??? Εχεις υποψιες ? Τρεξε απο floppy memtest ή απο cdrom και δες τι γινεται .

Link to comment
Share on other sites

Δηλ μπορεί να προέρχεται από τη μνήμη το πρόβλημα? Οταν ανεβάζω το fsb πανω από 226 το κάνει ,σε default ή μέχρι 226 τίποτα!Άρα από το o/c δεν είναι??? Θα δοκιμάσω με μία kingston που έχω να δώ τι θα γίνει :119: :119:

Link to comment
Share on other sites

Με το 2ο PSU απάνω το FSB έφτασε στα 260Mhz και το σύστημα μπούταρε κανονικά τα XP :081: :081: :081: Από εκεί και πάνω κόλαγε στο μπουτ αλλά ο σκληρος δεν έσβηνε :054: :054: :054: Μετρόντας με (πολύμετρο) τη 12αρα του chieftec όταν είχα μόνο αυτό πάνω κατά τη διάρκεια του μπουτ έβλεπα από 11.79 μεχρι 12.01 .Όταν έβαλα και το 2ο Psu η 12αρα του ήταν στα 12.03 σταθερά (μόνο το σκληρό είχε απάνω) Τι συμπέρασμα να βγάλω ,Θέλω PSU για να ανέβω ?? :047: :047:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.