Jump to content



SATA PROB


LEO

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπέρα….

Σήμερα πήρα τον SEAGATE ST3160827AS 160gb S-ATA και δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω. αρχικά έβαλα το cd της mobo και έκανα restart, έκανε κανονικά boot από το cd και σε κάποια φάση μου ζητάει να βάλω μια φορμαρισμένη δισκέτα στο floppy προκειμένου να κάνει το sata generator disk την βάζω αλλά δεν την αναγνωρίζει (αυτό το πρόβλημα το είχε και στα windows) τι μπορώ να κάνω μήπως το αρχείο που χρειάζεται είναι κανένα από αυτά που έχει το cdμέσα να το γράψω σε κανένα cd και να κάνω τη δουλεία μου…

Ευχαριστώ….

.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η διαδικασία που λές γίνεται μόνο όταν θέλεις να εγκαταστήσεις σε αυτόν τον δίσκο τα windows.Αν θέλεις να τον έχεις μόνο για αρχεία μπορείς να το κάνεις μέσω windows και ακόμα και hot plug!(χωρίς να κλέισεις τον υπολογιστή) . Στην περίπτωση που θέλεις όντως να βάλεις τα windows σε αυτόν πάνε εδώ και κατέβασε τους sata drivers της μητρικής σου για floppy disk και αντέγραψε τους σε μία δισκέττα. Θα πρέπει όμως να έχεις ενα floppy που να δουλευει όταν κάνεις την εγκατάσταση των windows για να περάσεις τους sata drivers οταν στους ζητήσει...αν δέν έχεις ή έχει χαλάσει δοκίμασε να τους βάλεις σε cd μπας και μπορεσεις απο εκει να τους περάσεις (αλλα δέν στο εγγυουμαι γιατι δέν το έχω κάνει ποτέ,βάλτους σε cd-rw για να μήν κλαίς το δισκάκι).

Δες αυτά , πες μας τι συναντάς και θα βρούμε μια λύση , don't panic! :112:

Link to comment
Share on other sites

Η εγκατασταση τριτων ελεγκτων γινεται μονο μεσω δισκετας δυστηχως.

(Εκτος και αν τα ενσωματωσεις στο cd των windows)

Aφου στο lapton παιζει παρε μια αλλη καινουρια δισκετα και κανε εκει ολη την δουλεια.

Μετα δοκιμασε το στο pc σου.

Πεταξε αυτη τη δισκετα μη κολλας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.