Jump to content


Ψοφια η οχι?


AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Μου εφερε ενας φιλος μια gigabyte ga-8srx στην οποια εκανε το θεικο και εβαλε αναποδα την ram :068: . Μετα ειπε οτι αρχιζε να μυριζει να καιγεται κατι. Τωρα που την αναβω, κανει μονο cold-boot. Εβγαλα μπαταρια (δεν εχει jumper :068: ) για 10αλεπτο και αλλα τιποτε. Ψοφια ειναι? Περιμενω γνωμες.

Link to comment
Share on other sites

καλυνύχτα της, ε΄τσι έκαψα και εγω την μητρικη της αδελφής μου, απο κεκτημένη ταχύτητα εβαλα αναποδα μια ram και μολις την ανοιξα ενα Mosfetακι ασπρισε...

Link to comment
Share on other sites

να ρωτήσω κάτι. Πώς καταφέρνετε κ βάζετε ανάποδα τις μνήμες? Αν δεν κάνω λάθος μόνο με έναν τρόπο μπορείς να την τοποθετήσεις. Έχει εγκοπές για να μην κάνεις λάθος. Μου κάνει εντύπωση πως μπήκε σε εσάς ανάποδα.

Link to comment
Share on other sites

ααα ειναι πολύ εύκολο! εγω ας πουμε μετα από αυτο και απο το αγχος μου ουτε που το πήρα χαμπάρι το πως το εκανα... και δεν ειμαι ασχετος... 16χρονακια ειναι αυτα...

Link to comment
Share on other sites

panoc δεν διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς μπορεί να μπεί μια μνήμη ανάποδα τη στιγμή που κουμπώνει με έναν μόνο τρόπο. Πρέπει να ανέβηκες επάνω της για νατη κουμπώσεις. Δεν είναι θέμα εμπειρίας αλλά βιασύνης.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως συμβαινει ... Εχω καψει καναδυο μνημες (ευτυχως μονο μνημες) απο παρομοιες καταστασεις . Η μνημη πιανει στα clips αλλα οχι και στο socket , οποτε η ζημια ειναι αναποφευκτη . Εσυ δεν εχεις δωσει την απαραιτητη βαρυτητα και η ζημια γινεται...Ακομη και σε εμας με την πολυχρονη εμπειρια .

Υπερβολικη σιγουρια , θα ελεγα .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.