Jump to content



ATI CONTROL PANEL


hydrogen_factor

Recommended Posts

Εδώ και πολύ καιρό είχα πρόβλημα με τα παιχνίδια.

Εκεί που έπαιζα κολλούσαν και είχα μπλε οθόνες.

Δοκίμασα διαφορους drivers αλλα τίποτα.

Η λύση ήταν να κάνω uninstall το control panel or το control center.

Τώρα με τους catalyst 5.6 σκέτους δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

hydrogen_factory μπερδευτηκα τωρα μιλας για το Old time classic control panel που ειχαν οι catalyst ή για το νεο ccc (catalyst control center) ?

Btw οι νεοι omega Πλεον δεν εχουν ειδικη εκδοση του radlinker αλλα τα ATI Tray Tools . επιπλεον ο omega ειναι σταθερος στο κλασικο control panel

Θυμασαι ή εχεις σωσει καπου καποιο μηνυμα λαθους που ειχες μπας και σου βρουμε καμια λυση ?

Link to comment
Share on other sites

και με τα δυο ειχα προβλημα δηλαδη control panel kai control center. Με τους omega μολις με καποιο τροπο αφαιρεσα το control panel ολα πηγαιναν καλα. Μονο που καποιο παιχνιδι opengl δεν επαιζε και εβαλα πανω τους σκετους 5.6 και μεχρι τωρα ειμαι οκ. Για να πω ομως και την πληρη αληθεια διαβασα καπου οτι οι saphire θελουν πολυ ρευμα , ετσι την εδωσα +0,1. Τελος καλα ολα καλα.

Link to comment
Share on other sites

ριξε μια ματια εδω

Δυστυχως δεν εχουν τεσταρει τους νεους Modded οδηγους ακομα . Αλλα απο τους official οδηγους οι τελευταιοι 5.6 φαινεται να ειναι οι καλυτεροι που εχουν βγει μεχρι τωρα .

Τωρα για να δεις και συγκριτικα με Modded οδηγους ριξε μια ματια εδω

Στο δευτερο Link καλο ειναι να μην δωσεις και τρελη σημασια ειναι απο απλο χρηστη που το εκανε για δικο του ενδιαφερον (εφαρμοσε και μια δικη του μεθοδο και ειπε οτι εκανε και καποια extra tweaks για περισσοτερους ποντους ) . Αυτο ισως να σημαινει κι ολας οτι ειναι πιο αντικειμενικος το οτι το εκανε για δικη του ευχαριστηση .

Επειδη ομως υπαρχουν και αλλοι drivers modded που κανουν θραυση look here too . Ειναι λιγακι Old , 5.4 series , αλλα ετσι για να παρεις και μια δευτερη γευση

Στο 3ο link εγω δινω την μεγαλυτερη βαση αφου το site ειναι κυριως gaming site και δεν φαινεται να υπαρχουν καποιες φανερες σχεσεις με τους δημιουργους των οδηγων .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.