Jump to content



Fortron 550watt(εντυπώσεις)


dracosishere

Recommended Posts

Λοιπόν πρίν ειχα το psu zalman 400w και αποφασισα να αγοράσω το fortron 550w. Όλα καλά το έβαλα μπρός.......1η εντύπωση? Έκανε Θόρυβο!!!

Μια χαρά PSU παιδιά αλλά κάνει θόρυβο. Ενώ πρίν το pc ισα-ισα ακούγονταν τώρα δυστυχώς κάνει θόρυβο. Αυτό το γράφω γι'αυτους που τους ενδιαφέρει να έχουν ένα αθόρυβο pc να το λάβουν υπ όψην. Μέχρι που σκεφτομαι να αλλάξω το ανεμιστηράκι αλλά θα χάσω την εγγύηση και ίσως να το χαλάσω.

Επειτα ενημερώνω για τυχόν παρεξηγήσεις πως σταμάτησα το ανεμηστηράκι του και παρατήρησα πως όλος ο θόρυβος βγαίνει από κει. Λοιπόν, πολύ καλό PSU αλλά θορυβώδες. Έπειτα να ενημερώσω επίσης πως όποιος αποφασίσει να το αγοράσει να ξέρει πως θα πρέπει να εφοδιαστεί με splitterακια γιατι εχει μόνο 5 μπριζάκια για cdrom hard disk graphic card και συνήθως δε φτάνουν ποτέ. Εσείς τι εντυπώσεις έχετε?

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω ως προς το θορυβο . Κανει πολυ θορυβο , τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα . Απο την αλλη ομως , κανει λιγοτερο θορυβο απο το παλαιοτερο antec 550W TC που ειχα . Οποτε εβγαλα τον 8αρη Nidec που εχει , και προσαρμοσα εναν adapter απο 8cm σε 12cm , και στη συνεχεια εβαλα εναν 12αρη coolermaster silent .

Το αποτελεσμα ειναι να γινει οτι πιο αθορυβο εχω ακουσει απο τροφοδοτικο .

Θα συμφωνησω επισης για την αναγκη σε splitter . Πρεπει να εχω βαλει περιπου 8-10 splitter , αφου τα molex που εχει αρχικα δεν φτανουν ουτε για το καλημερα .

Link to comment
Share on other sites

Άντε ρε. Μόνο 5 molex? σε psu 550W?

Οικονομία κάνουνε?

Σχετικά με τον θόρυβο. Οι ανεμιστήρες είναι σταθεροί, ή ανάλογα με την θερμοκρασία του PSU γυρνάνε ποιο γρήγορα ή ποιο αργά? Πάντως αφού πριν ήσουν μια χαρά με 400W λογικά το Fortron δεν ζορίζεται.

Κρίμα...

Link to comment
Share on other sites

Το 8cm ανεμιστηράκι πχ coolermaster κάνει η θα το χαλάσω?Μήπως αυτό που έχει είναι ειδικό?Και αν το αλλάξω το νέο να μην κάνει τη δουλειά του παλιού και να μου καεί τίποτα?Υπάρχει κίνδυνος?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.