Jump to content



Πρόβλημα σύνδεσης ψηφιακής με Η/Υ


lurker_001

Recommended Posts

Σήμερα μου κάναν δώρο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή την Canon A520. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το usb καλώδιο με το οποίο επιτυγχάνεται η σύνδεση με τον Η/Υ, δεν αναγνωρίζεται από τα windows. Στο σακουλάκι του καλωδίου έλεγε ότι πρέπει να βάλω το cd και να περάσω τους drivers του καλωδίου για να είναι εφικτή η αναγνώριση του από τα xp. Τα μόνα cd που έχει μέσα το κουτί της μηχανής ήταν ένα με τα manuals και ένα με κάτι προγράμματα. Έψαξα το δεύτερο cd αλλά δεν βρήκα κάτι που να αναφέρεται στο usb καλώδιο, οπώς επίσης δεν βρήκα κάτι στον δικτυακό τόπο της Canon. Έχει κανείς καμμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Χ,...θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Δοκίμασε να βάλεις τα προγράμματα που έχει το cd χωρίς να ενώσεις το καλώδιο και αφου τελειώσει η εγκατάσταση τότε να το ενώσεις.

Αλήθεια στoν Device Manager στο εμφανίζει σαν άγνωστη συσκευή?

Link to comment
Share on other sites

Απ'ότι ξέρω, πρώτα πρέπει να περάσεις τον driver με το καλώδιο ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ, κάνεις restart και συνδέεις το καλώδιο οπότε και θα αναγνωρίσει την συσκευή.

Σε κάποιο CD δεν περιλαμβάνεται driver? Περίεργο...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ , όσες μηχανές έχω συνδέσει στο PC μου … ποτέ δεν έχω βάλει drivers η προγράμματα του κατασκευαστή τους .

Συνδέω το καλώδιο , ανοίγω την μηχανή (on ) και τα WinXPsp2 βλέπουν την μηχανή σαν εξωτερικό δίσκο .

Κάνω αποκοπή και επικόλληση στον HDD μου και αυτό είναι όλο . :034:

Link to comment
Share on other sites

Οσες ψηφιακες εχω συνδεσει στο pc (Sony P-10, W-12, Canon A95, Nikon 5900) ποτε δεν χρειαστηκε να περασω drivers στα XP. Κοιταξε στο site της canon μπας και εχει κανεναν καινουριο driver η κανενα patch/fix.

Link to comment
Share on other sites

Το κουφό. Έβαλα τη κάμερα πάλι, μου έβαλε ότι δεν έβρισκε το καλώδιο και με το που πατάω cancel, μου βρίσκει τη κάμερα. Ξενέρωσα...

Το θέμα είναι οτι ενω μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζει το usb-serial controller, την κάμερα την βλέπει κανονικά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.