Jump to content



μαγαζί που φέρνει ανεμιστηράκια papst


P_M

Recommended Posts

ασημακόπουλος

ψάχνοντας για ανεμιστηράκια papst πέτυχα αυτό.

πήρα τηλ και ρώτησα φέρνει όλη την γκάμα από την papst ακόμα και με παραγελία .

η διεύθυνση της papst για να δείτε όλη την γκάμα που έχει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Link to comment
Share on other sites

από ότι λένε είναι αρκετά δυνατά σε σχέση με τον θόρυβο που βγάζουν και επειδή ψαχνόμουνα για papst ή panaflo από Ελλάδα και έπεσα πάνω του είπα να το μοιραστώ με όλους :)

Link to comment
Share on other sites

Oι Παπστ είναι πανάκριβα ανεμιστηράκια που υποτίθεται και όντως έχουν καλύτερη ροή από αντίστοιχα με λιγότερες στροφές και άρα λιγότερο θόρυβο. Η αλήθεια όμως παραμένει ότι αν δεν ακούγεται τότε μάλλον δεν κάνει και δουλειά . Έχουν πολύ χαμηλά cfm ό,τι και να λένε οι προδιαγραφές τους. Έχω δει να δουλεύουν 2-3 τέτοιοι σε φίλο με τρέλα με το θόρυβο και ο αέρας μου σπρώχνουν είναι απλά λίγος.

Link to comment
Share on other sites

έχει μερικά που μπαίνουν .

όντως όμορφα δεν είναι

το θέμα είναι να αξίζουν τα λεφτά τους και να έχουν καλή απόδοση τουλάχιστον για μένα.

για άλλους μπορεί να προέχει το desing .

θέμα επιλογών είναι αυτό

:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Το σκέφτομαι κι εγώ για 120αρια Papst για να αντικαταστήσω τα 120αρια του Stacker. Είναι λίγο ακριβά όμως και δεν ξέρω από απόδοση τι γίνεται. Έλεγα να τα συνδυάσω με panel ώστε να μπορώ να αυξομειώνω στροφές. Η άλλη επιλογή είναι τα Coolermaster αυτά τα μπλε που πουλάνει 7,5 ευρώ το ένα, αλλά πιστεύω ότι η απόδοσή τους θα είναι κοντά στα stock Coolermaster που έχει το Stacker. Μόνο που τα τελευταία δεν είναι ρυθμιζόμενα

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αρκετά ισχυρά, ιδιαίτερα το πίσω. Βάζεις το χέρι σου και σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ροή. Είναι ήσυχο όμως. Μπορώ να του *ανεβάσω* στροφές ή τώρα δουλεύει στο μάξιμουμ? Ίσως χρειάζομαι κάτι ισχυρότερο που να ρυθμίζεται όμως σε χαμηλές στροφές για surfing στο δίκτυο πχ (ησυχία) και σε υψηλότερες για παιχνίδια και πιο απαιτητικές εφαρμογές (καλύτερη κυκλοφορία). Για αυτό και σκέφτομαι τα Papst (ακριβούτσικα λίγο)

Link to comment
Share on other sites

silent-x τα καλυτερα ανεμιστηρια αλλα δεν εχει ellada ! :(

Κι όμως είχα δεί στην ιστοσελίδα της checkmate...εκεί έχει και papst όπως και το hacshop κι ο Τεχνόρασης στη Θεσσαλονίκη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.