Jump to content

P_M

Premium Members
  • Posts

    103
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by P_M

  1. P_M

    Thermaltake Smart SE 730W

    σε ευχαριστώ
  2. Μία βοήθεια όποιος ξέρει μέχρι τώρα δεν χρειαζόμουνα το καλώδιο που παει στην κάρτα γραφικών. σήμερα που το χρειάστηκα δεν θυμάμαι που έχω βάλει το κουτί με τα υπόλοιπα καλώδια που δεν χρειαζόμουνα. ξέρει κανείς αν πουλάνε μόνο το καλώδιο που παει στην κάρτα γραφικών? ή αν ξέρει κάποιος κάποιο άλλο συμβατό αν πουλιέται ξεχωριστά?
  3. P_M

    Αξίζει να βάλω nvme

    ευχαριστώ παιδιά και εγώ το ίδιο υποπτευόμουνα οπότε πάω για 1τβ
  4. Καλησπέρα Το μηχάνημα μου είναι ένας amd fx8350 gigabyte 990 fxa -ud3 rev4 32gb ram samsung 860 evo 500gb δίσκος λειτουργικού windows 8.1 480 Sandisk SSD Plus η μητρική μου δεν υποστηρίζει boot από nvme, αλλά στα forum της gigabyte έχουν βγάλει ένα bios update που υποστηρίζει boot από nvme. Παιχνίδια δεν παίζω το μόνο που κάνω όταν έχω χρόνο είναι ένα ξεκαθάρισμα και ελαφριά επεξεργασία στις φωτογραφίες (όχι photoshop, λίγο luminar μόνο)και στα κάποια υποτυπώδη επεξεργασία στα video. Αξίζει να μπω στον κόπο να τα κάνω όλα αυτά. Επειδή θα προσθέσω έναν ssd 1 tb σκεφτόμουνα μήπως έβαζα nvme για καλύτερη γενικά αίσθηση.
  5. P_M

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές και καλή χρονιά
  6. P_M

    Icy Dock Flex-FIT Quattro MB344SP

    υπάρχει και στην Ελλάδα και μάλιστα με τιμή 8,28€
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.