Jump to content



Ψυγειο και ανεμηστιρες


SotosLg

Recommended Posts

Στο σύνολό τους οι 12άριδες έχουν περισσότερο CFM (αέρα που ρίχνουν) και μικρότερο θόρυβο. Οπότε αν θες ήσυχο σύστημα τότε προτείνω αυτή την λύση. Βέβαια αν αφήνουν το μισό ψυγείο ακάλυπτο τότε μάλλον σε βλέπω για 4χ8.

Σε κάθε περίπτωση βάλε λίγο χαρτοταινία γύρω γύρω απ'τους ανεμιστήρες εκεί που ακουμπούν το ψυγείο για να κλείσεις τα κενά και να στέλνεις όλο τον αέρα πάνω στο ψυγείο σου.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα οσων αφορα την σχεση ψυξη/θορυβος τι θα ηταν προτιμοτερο? (τα 4 ανεμηστιρια ειναι τα εξης: ενα coolermaster (απο την hyper 6) , ενα volcano 12 ,ενα antec και ενα απο τροφοδοτικο(τα 2πρωτα εχουν ρυθμιζομενα rpm))

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που λες τι είναι τα 12άρια;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις σε λειτουργία και να τα ακούσεις ο ίδιος.

Στην χειρότερη μπορείς να φτιάξεις ένα 12->7volt με διακοπτάκια και να τα ρυθμίζεις ο ίδιος.

Προσωπικά χρησιμοποιώ της Revoltec που είναι τρομερά αθόρυβα (είναι μόνιμα ανοικτά) και έχω και ποιο δυνατά 12άρια(φασαριόζικα βέβαια) που τα ανοιγοκλείνω κατά βούληση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.