Jump to content



Αγορά ARMOR V8000S


bibis1442169099

Recommended Posts

σήμερα πήρα στα χέρια μου το πολυπόθυτο armor!!

το πιο θετικό από όλα ήταν η μείωση της θερμοκρασίας του cpu γύρω στους 8 βαθμούς!πράγμα που δεν το περίμενα!

επίσης με έκανε εντύπωση το πόσο ελαφρύ είναι αφού προτίμησα το silver(από αλουμίνιο)!!

αυτό που δεν μου άρεσε όμως ήταν η μικρή δισκολία που αντιμετώπισα για να τοποθετήσω τα διάφορα pc parts: όπως τροφοδοτικό, δίσκο και δισκέττα στο μπροστινο μέρος κλπ. επίσης το aerogate που τοποθέτησα δεν κάθεται καλά στην 5"25 θέση γιατί προεξέχει λίγο ή είναι προς τα μέσα!αυτα με χάλασαν λίγο για τα λεφτά του κουτιού!

σε γενικές γραμμές πού αξιόλογο κουτί με χώρους, έξυπνο σχεδιασμό και πανέμορφο!!

ακούω εντυπώσεις από τους κατόχους!!!!

post-1698-1442174181,8179_thumb.jpg

post-1698-1442174181,993_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Καλορίζικο,

Προ ολίγων εβδομάδων έγινα και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος του Thermaltake Armor 8000SWA. Αυτά που με χάλασαν περισσότερο δεν ήταν τόσο η τοποθέτηση δίσκων και λοιπά αλλά 1) το cage πρώτα από όλα το οποίο έχει κάτσει δίπλα από το τροφοδοτικό και δεν αναπνέει από πουθενά το τροφοδοτικό. 2) ή έλλειψη δεύτερου ειδικού cage μπροστά όπως αυτό που έχει για τις 3.5" συσκευές και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ο 12άρης. Χωρίς αυτό όμως δε γίνεται τίποτα πέρα από την προσφυγή σε πατέντες. Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγω ότι ίσως το cage του stacker μπορεί να κάνει εκεί μπροστά για να τοποθετήσεις δεύτερο 12άρη όμως το θέμα είναι τα δίνεις τα λαλά χωρίς να είσαι σίγουρος αν θα κάνει τελικά; αυτά κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος..

Link to comment
Share on other sites

εντάξει καλό είναι και το stacker σίγουρα αλλά πολλά τα λεφτά μωρέ γιατί πρέπει να αγοράσεις και το παράθυρο!οπότε το armor είναι καλή λύση!

πάντως έμεινα έκπληκτος από την πόλύ καλή ροή αέρα!

έχεις δίκαιο για το τροφοδοτικό που δεν παίρνρι αέρα αλλά είναι μια καλή καινοτομία για τοποθέτηση δίσκων!

επομένως ας τα απολαύσουμε!!!!!! :041:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλό φαίνεται αλλά το κουτί του Server μου είναι λίγο καλύτερο… κλίνει όλες τοις μπροστινές συσκευές και δεν έχεις το άγχος αν κάποιος θα σου κλέψει τον δίσκο όσο λείπεις.

Θα επέλεγα πράσινο χρώμα παρά κόκκινο και μωβ(στα Neon).. και άμα δεν είχε και τα αριστερά – δεξιά πορτάκια ακόμα καλύτερα!Θα εξυπηρετούσε καμία τράπεζα έτσι ανοικτό που είναι.. οι 9χ Hot Swap δίσκοι θα μπαινοέβγαιναν εύκολα.Άντε μεγειές και από μένα :043:

Link to comment
Share on other sites

οι λάμπες ειναι μπλε και κοκκινο!

αδικείται στη φωτογραφία γιατι το χρώμα που φαίνεται από κοντά είναι πολύ ωραίο και φωτεινό! παει να βγάλει κάτι σαν άσπρο!αλλά υπερτερεί το κόκκινο.

δεν είναι uv τα neon!τα uv φωτίζουν μόνο τα έντονα σημεία και δεν βγάζουν φως!

στο κουτί μου άρεσε πιο πολύ η πτώση της θερμοκρασίας γύρω στους 10 βαθμούς! δεν το πίστευα!!!!

επίσης λόγω του ότι είναι αλουμίνιο είναι πανάλαφρο πράγμα που δεν το είχα δώσει σημασία αλλά τελικά μου άρεσε πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Καλό φαίνεται αλλά το κουτί του Server μου είναι λίγο καλύτερο… κλίνει όλες τοις μπροστινές συσκευές και δεν έχεις το άγχος αν κάποιος θα σου κλέψει τον δίσκο όσο λείπεις.

Δεν θα ηταν πιο απλο να κλεισεις την πορτα του σπιτιου σου? :082: :082: Η φοβασε μην στα φαει κανενας αδερφος σου? :048:

Link to comment
Share on other sites

Οπως θυμάστε το σκέφτομαι για ARMOR από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε.. αλλά λίγο το καλοκαίρι λιγο ενα ψιλοτρακάρισμα με πήγαν πίσω. Το είδα από κοντά στο πλαίσιο προχθές και μπορώ να πω οτι είμαι στην διαδικασία αγοράς πλεον..

Σκεφτομαι όμως για το μαύρο κυρίως λόγο χρώματος.. ξέρω οτι είναι πιο βαρύ αλλά ούτος η αλλος δεν σκοπεύω να το μεταφέρω, ετσι κι αλλιώς και ελαφρύ να ήταν δεν μπορώ να με φανταστώ να βγαίνω με το armor στο χέρι και το reserator στην πλάτη :p...

Απλά μία ερώτηση.. οι ανεμιστήρες του είναι ΤΕΛΕΙΟΣ αθόρυβοι? Μόλις με το καλό καταφέρω και το πάρω θα κάνω Post με pics... κατι σε μαυρο με μπλε το κόβω το οπτικό αποτέλεσμα.. (μπλε lcd πάνω στην VGA υπάρχει, μπλε block-σωλήνες του reserator, μπλέ το χρώμα της μητρικής, μπλε lcd aerogate, μπλε led fan control,... ) ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ :p

Link to comment
Share on other sites

Μιας και περι μπλε ο λογος εχω 6μηνες που ψαχνω σε ολα τα μαγαζια του πλαισιου για 2 μπλε λαμπες 30 cm sunbeam και κανενα δεν εχει ουτε αθηνα ουτε θεσνικη ουτε και το ονλαιν(χτες το εμαθα και αυτο).

Τι γκαντεμια ειναι αυτη?(ρητωρικη ερωτηση)

Link to comment
Share on other sites

όσο για τους ανεμιστήρες είναι αρκετα εως πολύ αθόρυβοι!αφού είτε τους κλείνω τελείως είτε τους έχω να δουλεύουν full στροφές δεν βρίσκω διαφορά!

τρέχουν νομίζω με ? γίρω στις 1700 στροφές!αλλά έχουν καλό air flow!

όλα τα λεφτά είναι ότι αερίζεται από μπροστά ενώ πάνω έχει αρκετές τρύπες για να φεύγει η θερμότητα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.