Jump to content



OS σε παλιό PC...


nnthegreek

Recommended Posts

Εγω ειμαι αναμεσα σε 2000 και XP . Τα 256ΜΒ που εχει , ειναι λιγο προβλημα με τα XP . Εξαρταται και γιατι χρηση προοριζεται το μηχανημα . Μονο και μονο τα office θα βαρυνουν το μηχανημα αρκετα .

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα p2@350 με 192MB RAM που έχω τα windows στο σύνολό τους "μπούκωναν" πολύ γρήγορα.

Εννοώ πως όποτε άρχισα να φορτώνω διάφορα προγράμματα άρχισαν τα κολλήματα και τις τρελές καθυστερήσεις. Επίσης ποτέ δεν κατάφερα να περάσω το 9ήμερο συνεχής λειτουργίας.

Με linux που δοκίμασα μου έδωσαν σαφέστατα γρηγορότερη ανταπόκριση (προφανώς υπάρχουν και καθυστερήσεις) αλλά δεν κολλάνε.

Οπότε σου προτείνω να περάσεις linux.

Απλά πες και τι ακριβώς θες να κάνεις με αυτό το μηχάνημα για να σου προτείνουμε κι ανάλογα.

Link to comment
Share on other sites

Καποτε που ειχα τετοιο μηχανημα ειχα βαλει 2000,μεχρι που εκανα αναβαθμιση αυτα ειχα.Στην χεροτερη 98Β.τα ΧΡ απλα ξεχνα τα ακομα και με απενεργοποιημενα τα εφε/κλπ.

Link to comment
Share on other sites

ή τα XP ή τα Windows 98SE. Σταθερό (για τα δεδομένα της Microsodt) και ικανοποιητική συμπεριφορά σε LAN. Εύκολο στην παραμετροποίησή του και ελαφρύ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.