Jump to content



Εμφανιστήριο για PCB κανείς?


circular1442169068

Recommended Posts

Μήπως κατά τύχη έχει κάποιος απο σας εμφανιστήριο για φωτοευαίσθητα PCB? Θέλω να φτιάξω μια πλακέτα απο δικό μου σχέδιο και είναι πολύ ακριβό για να το δώσω σε εταιρία αλλά θα με ενδιέφερε να έχω το φιλμ ωστε να μπορώ να εμφανίσω και άλλες στο μέλλον.

Αν μπορεί κάποιος να μου εμφανίσει μια πλακέτα plz, plz ποστάρετε εδώ. Την αποχάλκωση και το τρύπημα τα κάνω και μόνος μου.

Thanks! :032:

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειάζομαι και καυστική σόδα για να φύγει το τμήμα της φωτοευαίσθητης επίστρωσης που εκτέθηκε στο φως κλπ κλπ και πάει μακριά η βαλίτσα. Γιαυτό ρωτάω αν έχει κάποιος τον εξοπλισμό να μου φτιάξει (επί πληρωμή φυσικά) μια πλακέτα για την οποία θα του δώσω το layout.

Link to comment
Share on other sites

Εαν σ ενδιαφερει ενα μικρο κυκλωμα μονο και οχι γενικοτερη χρηση , σκεφτηκες να παρεις μια απλη πλακετιτσα με τρυπες? δεν θελει μεγαλη διαδικασια απλα κανει το κυκλωμα πιο ογκωδες

Link to comment
Share on other sites

Δε θέλω διάτρητο PCB, τα περισσότερα τέτοιου τύπου εξάλλου δεν έχουν εποξικό υπόστρωμα και άρα οχι πολύ καλές μηχανικές αντοχές. Παράλληλα κάποιες συνδέσεις έχουν πάχος πάνω από 400mil οπότε τα έτοιμα PCB δεν με καλύπτουν ούτε απο ηλεκτρικές απαιτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγώ μπορώ να το κάνω αλλά είμαι στην θεσσαλονίκη. Τώρα όσον αφορά την διαδικασία δεν θα πάρεις τελικά κάποιο φιλμ. Απλά μια διαφάνεια η οποία θα έχει τυπωμένο το σχέδιο. Στην συνέχεια αυτήν θα φωτολιθογραφίσω στο PCB.

Edit

AAA. Τελικά αυτό που πρέπει να μου δώσεις είναι το σχέδιο σε οποιαδήποτε μορφή θέλεις. Εμένα τελικά με ενδιαφέρει να μπορώ να το εκτυπώσω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.