Jump to content



Φθηνή κάρτα με δυνατότητα o/c!!


forthnet

Recommended Posts

Θέλω παίδες να μου προτείνετε μία κάρτα γραφικών φθηνή(μέχρι 100Ε)η οποία να μπορεί να τρέξει άνετα παιχνίδια όπως το Doom 3,SplinterCell CT,NFSMW κ.ά του είδους:081::081:...και να μπορεί να o/cλοκαριστεί για να φτάσει μια ακριβότερη κάρτα γραφικών σε επιδόσεις!!:030::030::030::030:

Αν γίνεται κάτι τέτοιο,τότε θα ήθελα να μου περιγράψετε τη διαδικασία και αν θα χρειαστεί να αλλάξω κάτι στην κάρτα...π.χ. ανεμιστηράκι λόγω αύξησης θερμοκρασίας κ.λπ!!

Αυτά τα ολίγα!:047:

Ξέχασα να αναφέρω ότι ψάχνω για pci-x κάρτα!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, κάρτα μέχρι 100€ και να μπορεί άνετα να παίξει παιχνίδια όπως Doom 3,SplinterCell CT,NFSMW δεν υπάρχει. Και η 6800LE είναι σε AGP. Αν θέλεις να πας στα 180€ περίπου, βρίσκεις την X800GTO που είναι αρκετά καλή καρτούλα αλλιώς αν μείνεις στα 100€, δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιοπρεπές.

Link to comment
Share on other sites

Για τα παιχνιδια που αναφερεις μια 6600 απλη κατι κανει με μερικους περιορισμους (λιγους) στην ποιοτητα και χωρις φιλτρα. Ψαξε μηπως βρεις καμια 6600GT μεταχειρισμενη μια και εχουν καλυτερες μνημες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.