Jump to content



Ερώτηση για Data Rescue


bfc_xxx

Recommended Posts

Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορείς να σώσεις ενα αρχειο απο DVD όταν αυτό ειναι μερικώς καταστραμμένο? Συγκεκριμένα θελω να πάρω ενα VOB απο DVD που δε διαβάζεται κανονικά. Υπάρχει προγραμμα που να μπορει να κανει extract το υπόλοιπο κανοντας skip τα errors?

Link to comment
Share on other sites

Bασικά θα έλεγα να το βάλεις να το διαβάσει και άλλο drive. Το αποτέλεσμα μπορεί να σε ξαφνιάσει.

Ήταν ένα αυθεντικό δισκάκι που το Asus που έχω, δεν το αναγνώριζε καν. Το έβαλα στο LiteOn και το "άλεσε". :D

Link to comment
Share on other sites

Ασε αυτη τη φορά απογοητεύτικα, ούτε καν τα plextor μου δε μπορεσαν να με βοηθήσουν που καθε φορα με εβγαζαν ασπροπροσωπο. Μη λεω όμως βλακεις το DVD είχε σοβαρό πρόβλημα απο γρατζουνιές.

Βρήκα όμως μια έμμεση λύση που έψαχνα εδω και καιρό σε περιπτωση που ενα dvd έχει ενα vob χαλασμενο για μια περιοχή μερικών δευτερολέπτων ενώ το υπόλοιπο παίζει μια χαρα. Λοιπον:

Καταρχάς πέρασα όλα τα αρχεια που δεν εχουν προβλημα στο σκληρό δίσκο και αφήνω μόνο αυτό που δε διαβάζεται και προσέχω απο πριν σε ποιο χρόνο κολάει και που ξανασυνεχίζει.

Μετα βάζω το προγραμματακι CHOPPER XP που σου επιτρεπει να ανοιξεις ενα VOB απο το DVD και να επιλέξεις μονο ποιο μερος θελει να κανεις extract. Οποτε επιλέγω 2 μέρη και αφήνω έξω το χαλασμενο κομματι (μερικα sec). Οποτε στο τελος εχω δυο νεα vob τα οποια τα ενώνω με το filemerger 3.0.1 και του δίνω το ονομα του αρχικου vob. Το βαζω στο dvd και έτοιμο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.