Jump to content



Ποιο ποντίκι / keyboard χρησιμοποιείτε???


flamenco_guitar_player

Recommended Posts

Δεν ειδα καποιο αναλογο thread να υπαρχει,παρ'ολο που ποντικι και πληκτρολογιο ειναι τα hardware parts με τα οποια εχουμε περισσοτερη επαφη (κυριολεκτικα) απο τα υπολοιπα.Και ειδικα στα παιχνιδια μπορει να εχει αντικτυπο στην αποδωση (FPS βασιζονται περισσοτερο στο ποντικι,ολο και περισσοτερο ακουγεται οτι το logitech G5 ειναι το κορυφαιο gaming mouse) και στην κουραση καρπων μετα απο πολυωρη χρηση (οσοι ξερουν τι σημαινει ΛΙΩΣΗΜΟ θα συμφωνησουν).Αντε να δουμε με τι equipment παιζει εδω ο κοσμος.Γραψτε και τυχον εμπειριες,εντυπωσεις,συμβουλες,προτασεις αγορας και οτιδιποτε σχετικο.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Mouse χρησιμοποιώ το logitech mx 500. Keyboard το microsoft internet.

Όσον αφορά τα fps games το mouse που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι το mx510 τις logitech, μετά πάει το ms explorer 4 και τέλος το logitech 518. Βεβαια σιγά σιγά έχουν αρχίσει και κάποιοι να χρησιμοποιούν τα razer. Από keyboard με διαφορα πρώτο είναι το internet της microsoft και έπεται το ms multimedia.

Link to comment
Share on other sites

Τα αξίζει τα λεφτά του?

Αξιοποιούνται σε παιχνίδια οι δυνατότητές του με την οθόνη?

Επειδή το σκεφτόμουν να το αγοράσω. :105:

Χρησιμοποιώ το MX510 της Logitech για ποντίκι.

Και το Microsft Internet Keyboard (το έχω απ'το 2001)

Link to comment
Share on other sites

Wireless Intellimouse Explorer 2.0 και Logitech Media Keyboard Elite..

δεν ειμαι κανας φανατικος gamer αλλα μπορω να πω οτι παιζω παιχνιδια συχνα και ειμαι ευχαριστημενος με τα παραπανω :D

Link to comment
Share on other sites

Ωραία ιδέα αυτό το thread και προτείνω το εξής. Πέρα από τα ποιά μοντέλα έχουμε να γράφουμε και μιά δυό κουβέντες για τα "κρυμμένα" μυστικά τους (καλά και κακά), πράγματα που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως αλλά που τα ανακαλύψαμε στην πορεία και έχουν την σημασία τους, κάτι σαν μίνι review.

Ξεκινάω λοιπόν...

Ποντίκι έχω το Intellimouse της Microsoft http://kpnemo.ru/media/images/g%20169822.jpg

Πληκτολόγιο το Multimedia Keybard πάλι της MS. http://www.microsoft.com/presspass/images/features/2002/09-03hardware3_l.jpg

Για το ποντίκι τα καλά είναι

1. Ότι είναι οπτικό

2. Είναι ενσύρματο (τα προτιμώ)

3. Έχει πέντε κουπιά πλήρως προγραμματιζόμενα

4. Καλή κατασκευή

5. Χαμηλά τιμή

Τα άσχημα

1. Το κόκκινο φωτάκι είνα κάπως ενοχλητικό τελικά

2. Επειδή είναι και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες το αριστερό ή δεξί πλαϊνό κουμπί είναι δύσκολο να πατηθεί.

Για το πληκτρολόγιο τα καλά

1. Πολλά έξτρα κουμπιά

2. Ωραίο χρώμα και σχήμα (σαν λαγάνα λολ)

3. Καλό software

4. Ποιοτική κατασκευή

Και τα άσχημα

1. Ένα και να... καίει

Τα F-Keys default είναι OFF. :( Αν κοιτάξετε στην φωτογραφία τα F-Keys έχουν διπλή χρήση. Ε, η αρχική επιλογή είναι να είναι στο OFF, και μόνο αν πατήσεις το FLock key (πάνω δεξιά) να λειτουργούν. Το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ επιλογή να ξεκινά με το F-Lock ΟΝ, οπότε κάθε φορά που σβήνεις ή επανεκκινείς το PC η επιλογή σου χάνεται. :011: Πόσες φορές έχω μπει στο BIOS και πατάω F10 και αντί να κάνει Save&Exit δεν κάνει τίποτα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι το F-Lock είναι σβηστό δεν περιγράφεται. Ή να πατάς F11 για boot option, ή F8 για Safe Mode, και το PC να συνεχίζει σε normal.

Αυτή η επιλογή των κατασκευαστών για μένα είναι τόσο ενοχλητική και χρονοβόρα που σχεδόν συνιστά... bug.

Link to comment
Share on other sites

microsoft optical mouse κλασικά και microsoft κλασικο keyboard που εχει καταντησει μαυρο απο ασπρο και περιέχει περίπου ενα καπνο 25gr Old Holborn μεσα και απο τι θυμαμαι μαγιονέζα, coca cola και κάθε λογης ψιχουλα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εχω τα Logitech G7 και Logitech ΜΧ1000.Για παιγνίδια προτιμώ το G7.Είναι πιο "ελαφρύ" στο χέρι δεν κουράζει αν παίζεις για πολλή ώρα.Εξυπηρετεί πολύ το ότι

στη συσκευασία έχει 2 μπαταρίες λιθίου και έτσι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξεμείνει κάποιος την ώρα που χρησιμοποιεί το ποντίκι.Μόλις ανάψει το λαμπάκι ότι η μπαταρία τελειώνει,απλά την βάζεις στο φορτιστή να γεμίσει και χρησιμοποιείς την άλλη.

Link to comment
Share on other sites

το κλασικό logitech internet {δε θυμάμαι} και το logitech G1.....καλό, ποιοτικό μικροκαμομένο χαμηλό ποντίκι, ειδικά για πιο μικρόσωμα χέρια. Με βολεύει αρκετά, καθώς έχω παρατηρήσει πως ούτε τα υπερβολικά μεγάλα τύπου G5 με βολεύουν, και έτσι είπα να δοκιμάσω ένα χαμηλό. Σίγουρα κάποιο από τα πιο μεγάλα{νομίζω} razer θα ήταν το ιδανικό, αλλά και το G1 πλάκα έχει!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.