Jump to content



Αγορά Ψηφιακής


_daemon_

Recommended Posts

Ήρθε η ώρα να πάρω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή αλλά δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου. Διαθέτω 200-250 ευρώ και φυσικά ψάχνω το καλύτερο value/performance μοντέλο :033:

Ευχαριστώ :)

camera.gifcamera.gifcamera.gif

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν σε νοιάζει τόσο η φορητότητα, δες την Minolta Z5, 12x zoom, σταθεροποιητή, άλλη κατηγορία, και πολύ φτηνή πλέον, κάπου στα 220, γιατί άλλαξε το μοντέλο. Επίσης αν βρεις καμιά Fujifilm 550, παλιό μοντέλο, αλλά φοβερή μηχανούλα. Γενικά νομίζω οι Fuji οι φορητές έχουν τον λιγότερο θόρυβο στα υψηλά ISO. Το μείον οι XD που παίρνουν.

Γενικά, θα συμφωνήσω και με τα παιδιά, οι Canon είναι αξιόλογες μηχανές, με καλή ποιότητα κατασκευής. Και οι οικονομικές Sony, πιστεύω τίμιες αγορές, με γρήγορη εστίαση.

Γνώμη μου όποια και αν πάρεις, καλύτερα να παίρνει ΑΑ μπαταρίες επαναφορτιζόμενες, διότι αν παίρνει "ειδική" και σου χαλάσει - πέσει, την χρυσοπλήρώνεις, και αν τη βρεις τότε. Χώρια που με τις ΑΑ, στις διακοπές, και να ξεμείνεις, με 2 αλκαλικές από το περίπτερο κάνεις δουλειά.

Ότι και να επιλέξεις, κοίτα να έχει γρήγορη εστίαση, διότι σε μερικές σημαδεύεις κάτι, και μέχρι να εστιάσει, "πέταξε το πουλάκι". Πήγαινε στο Πλαίσιο, τις έχουν όλες για LIVE δοκιμή. Στη μεταμόρφωση και στην Καλλιθέα σίγουρα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κυριως να εχει καλο φακο και σωστη εστιαση η μηχανη.Να σου απαντησω συγκεκριμενο μοντελο αυτη τη στιγμη δεν ξερω αλλα θα σου προτεινα αν θελεις να κανεις την ιδια ερωτηση στο www.dpgr.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.