Jump to content



Πρόβλημα με κάρτα γραφικών.


superduke

Recommended Posts

Άλλαξα ψύκτρα στην κάρτα και δεν την βίδωσα καλά.Όταν το άνοιξα έλεγε 101 βαθμούς.Το έκλεισα και μετά όταν το ξανάνοιξα,πάει να μπει στα Windows και στο welcome κολλάει και κάνει επανεκκίνηση.Σημειοτέον ότι η ανάλυση που δείχνει είναι πολύ χαμηλή.Κάηκε η κάρτα,ε?Η εγγύηση που έχω ισχύει ή επειδή την άνοιξα την έχασα?

Link to comment
Share on other sites

E όχι κι έτσι....αν και έχουνε θερμική προστασία, ίσως να μην άντεξε στην περίπτωση που δε πατούσε καθόλου στο πυρήνα.....για την εγγύηση που λες, βγήκες φόρα παρτίδα και είπες οτι την χάλασες. Είναι καθαρά δικό σου θέμα αν θα επιλέξεις ν αποδεχτείς το λάθος σου ή να προβείς σε κινήσεις συγκάληψης του "εγκλήματος". Προσωπικά θα την δοκίμαζα λίγο ακόμα. Το καλώδιο του ρεύματος μήπως το ξέχασες?

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να δοκιμασεις να δεις αν μπαινει σε ασφαλη λειτουργια να την κανεις απεγκατασταση και επανεγκατασταση... απο εκει και εμπρος το μονο αλλο που μπορεις να κανεις ειναι νατην βαλεις σε αλλο μηχανημα να δεις αν δουλεύει

Link to comment
Share on other sites

αν είχε καεί η κάρτα γραφικών τότε δεν θα έβλεπες τίποτα.

Έβαλες πίσω την αρχική ψύκτρα αν δοκιμάσεις?

Θεροαγώγιμη πάστα έβαλες όταν τοποθέτησες την νέα ψύκτρα?

Η εγγύηση δεν θα μετρήσει αν εσύ δεν βίδωσες σωστά την ψύκτρα έτσι δεν είναι? Εκτός αν ισχυριστείς ότι δεν έβαλες καμία ψύκτρα και το παίξεις κινέζος

Link to comment
Share on other sites

Όσο αφορά το Rma αν τους πάω την κάρτα γραφικών δεν θα σημαίνει ότι εγώ τη χάλασα και όχι από μόνη της.Επειδή τη πήρα από το e-shop της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να το πάω εδώ ή στης Αθήνας.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πάντως και από Θεσ/νίκη Αθήνα τις στέλνουνε.

Όσο για το RMA, καλύτερα ρε φίλε μην βγαίνεις να το πεις. Γιατί κάποιοι άλλοι προσπαθούν να αλλάξουν πράγματα που δικαιούνται RMA, και πασχίζουν, και ζητούν συμπαράσταση μέσω του forum. Εσύ τώρα άθελά σου βλάπτεις και αυτούς. Και ενδεχομένως και τον εαυτό σου, διότι μπορεί να διαβάζει εδώ και κανένας που δεν περίμενες.

Δεν αναφέρομαι στο ηθικό του ζητήματος, είναι προσωπικό σου θέμα, ο καθένας εξάλλου το συμφέρον του κοιτάει, καλώς ή κακώς. Και τα καταστήματα το ίδιο. Και εφ' όσων πουλάνε και after market ψύκτρες, κάπου κυνηγάνε και την τύχη τους, 1 στους τόσους θα το κάνει το λάθος στην τοποθέτηση, μια βίδα, κάπου να ακουμπήσει λάθος, πάει. Απλά γνώμη μου έπρεπε να περιγράψεις απλά το πρόβλημα, και το τι θα έκανες μετά δικό σου θέμα.

Link to comment
Share on other sites

διότι μπορεί να διαβάζει εδώ και κανένας που δεν περίμενες.

Το μόνο σίγουρο 100%....με γνώμονα την προστασία των μελών αυτού του forum, παρακαλώ, περαιτέρω οδηγίες για το πως θα κάνει RMA ο φίλος, να περιοριστούν στις τυπικές διαδικασίες που ορίζει η κάθε πωλήτρια/κατασκευάστρια εταιρία.

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτηκα όταν πάω στο σπίτι να δοκιμάσω να κάνω bios update, γιατί με το nibitor είχα αλλάξει την vcore, μήπως γίνει τίποτα.Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνεται να δούλευε στους 100 βαθμούς και μετά όταν το ξανάνοιξα δεν δούλευε.Μήπως επειδή το έκλεισα απότομα?

Link to comment
Share on other sites

Να δώσω την ψήφο μου στην άποψη που λέει ότι αφού δε βλέπεις μόνο γραμμούλες αλλά κανονική οθόνη πολέμα τη λίγο ακόμη. Άσε το μηχάνημα εκτός ρεύματος , την κάρτα γραφικών εκτός κουτιού, βρες άλλο μηχάνημα να τη δοκιμάσεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.