Jump to content



Enermax Noisetaker 600W SLI(οχι το 2)


funfix

Recommended Posts

υστερα απο μια αγορα αστραπη κατεληξα με το εν λογο τροφοδοτικο!!!

(αποδ 9/2005=εντος)

τι μου κανει?

το συνδεω κανονικα και ενω η μητρικη και ολα τα κουλερακια(vga-cpu-psu)δουλευουν κανονικα δεν μπουταρι το pc!!!ξαναεβαλα το παλιο ολα καλα το εβαλα σε π4 δουλευε!!!!

ad3700-sd

asus a8n-sli se

pixelview 7800gt

200gb maxtor s2

τελικα τι εχει προβλημα το pc η to τροφοδοτικο?

Link to comment
Share on other sites

σε Π4 δουλευει κανονικα και με τον νομο βασικα στο σιτε της enermax ειδα οτι το eg651/851ax που καμεια σχεση δεν εχουν με δικο μου βεβαια θελουν ελαχιστη καταναλωση!!!!?:013:

Q4: Why the EPS12V EG651/851AX-VH models can not start up after installation?

A4: According to Intel EPS 12V 1.6 Ver., the minimum load of each +12V rail is higher than ATX 12V. You might try to install more peripherals to meet the min. load and start up your system.

τι να βαλω για να εχω μεγαλη καταναλωση?εχω ενα usb φορτιστη μπαταριας να το δοκιμασω?

το μοντελο ειναι:ENERMAX EG701AX-VE(W) 600W NOISE TAKER:117:

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, η περιγραφή του προβλήματός σου ταιριάζει γάντι με αυτά που λεει η Enermax. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι για το ίδιο μοντέλο, οπότε δεν είσαι και σίγουρος. Πάντως 1η φορά ακούω κάτι τέτοιο, πολύ κουφό. Και από ότι βλέπω, η cpu σου και η VGA δεν είναι και τίποτα πολύ απλά μοντέλα, δηλαδή εαν είχες Sempron με 6200,τι θα έπρεπε να προσθέσεις για να ξεκινήσει, κανα ψυγείο;

Πιστεύω ότι δικαιούσαι, εφ' όσον το θελήσεις βέβαια, να ζητήσεις RMA, εφ'όσων δεν ήσουν ενήμερος του παράξενου αυτού χαραξτηριστικού. Άσε και που στο κατάστημα αν το δοκιμάσουν, αμφιβάλλω εαν θα έχουν κανένα "παραφορτωμένο" PC για δοκιμές, οπότε ούτε και σε αυτούς θα ξεκινάει.

Link to comment
Share on other sites

απο τις 3 το μεσημερη μεχρι τωρα πηγα σε οσους γνωστους και φιλους ειχα σε ολους παιζει κανονικα εκτος απο μενα βρηκα και ενα συνπασχοντα στο thelab και μαλλον θα ανοιξουμε club!!!

κριμα γιατι ειχα τα ενερμαχ σε μεγαλη εκτιμιση!!!!

το παραξενο ειναι οτι αυτος εχει dfi kai nf4-u και εγω asus a8n-sli se επισης εγω noise taker 600 και αυτος liberti 620!!!

αρχισα να πιστευω οτι τα pc(pisia)ειναι χειροτερα απο τις women!!!!εκει που λες οτι τις καταλαβενεις τσουπ παρτα να εχεις!!!!

στα δικα μας τωρα το δοκιμασα σε nf2+2700xp/intel(δεν ξερω board αλλα ασους)+560/nf3+3800x2/830+msi ολα πηγαν καλα στο δικο μου γιατι ρε μαμοτ... τι του εχω κανει?

για rma ουτε λογος μολις το δοκιμασουνε θα τα δουνε ολα ok!!!(το εχω και 6 μηνες συν ειμαι θεσσαλονικη και το αγορασα απο hac-αθηνα)!!!

καμια ιδεα πριν το σπασω?(ειναι δυνατων να παιζει το no-name και οχι αυτο?)

Link to comment
Share on other sites

πιστευω οτι ηξερα το εκανα ακομα και cmos!!!τα παντα μονο με τα 24 και 4

με ολα συνδεμενα, τα μισα, κανενα εχω στειλει mail σε asus-enermax !!!

λεω να παρω και την nasa!!!

αλλα για μια τελικη προσπαθεια θα παω και στους αλλουσ μισους γνωστους να το δοκιμασω!!!!

:021: :021: :021:

:115: ΒΑΣΙΚΑ:115: μου ηρθε μια καταπληκτικη ιδεα να χτυπαω κουδουνια και να λεω μπορω να δοκιμασω το τροφοδοτικο μου στο η/υ σας?(σαν το πολυ την κυριακη)

βασικα το εχω 6 μηνες αλλιως θα το αλλαζα με την μια!!!

τωρα περιμενω mail απο ασους και ενερμαξ και μετα η το βαζω στον xp2700-msi η του πουλαω και περνω ενα q-tec που ειναι super!!!

ΤΟ παραμυθι enermax τελιωσε για αδοξα για μαλλον μενα καλα περασαμε δεν λεω πληθορικο τροφοδοτικο αλλα θα προτιμισω μια γερμανιδα(tagan)!!!

νιωθω σαν να με κοροιδευει!!!

πριν ποσταρω ξαναδοκιμασα να μπουταρω αλλα ματαια!!!!:097:

Link to comment
Share on other sites

Μια απλή καθημερινή γκαντεμω-ασυμβατότητα ακόμα είναι, μην σπάζεσαι. Κράτα το για την επόμενη αναβάθμισή σου. Ίσως τα mail των εταιριών σου φανούν χρήσιμα.

Για δες και αυτό το link:

http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/38623/?o=4100

Περιγράφονται πολλά παρόμοια περιστατικά, άλλος λέει έβαλε 1α το 1 dimm, και μετά του δούλευε και με τα 2, άλλος λέει μπορεί να φταίει το PCIE βύσμα (= δοκίμασε με μετατροπέα από molex). Καλή τύχη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ε αυτο που ζω ειναι απιστευτο μετα απο μια απελπιδα προσπαθεια το εν λογο τροφοδοτικο δουλεψε κανονικα!!!!!

βεβαια απο τοτε εως σημερα εβαλα μια ακομα ram ενα ακομα dvd-rw και εναν ακομα σκληρο!!!!!!!

το ερωτημα ειναι τα εξης τωρα μπορω να παω τα hiper-580 πισω?το πηρα 27/3 η αποδειξη λεει οτι αλλαγες γινοντε μεσα σε 20 μερες με την προσκομιση του δελτιου!!!!

παρακαλω αν μπορειτε να απαντισετε το δυνατοτερο δυνατων!!!!!!

τελικα μαλλον εχει κατωτατη καταναλωση!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.