Jump to content



Με καλύπτει το Antec 480W;


istrios1442169073

Recommended Posts

Είναι στο δρόμο μια XFX 7900 GTX και αναρωτιέμαι εάν με καλύπτει η ισχύς του Antec. Eάν όχι με την σύνθεση που βλέπετε τι μου προτείνετε? Με ενδιαφέρει μελλοντικά να είναι SLI Ready, επώνυμο και αξιόπιστο.

Link to comment
Share on other sites

istriosδεν νομιζω,αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις 2 επιλογες κατω αριστερα (capacitor aging κλπ) σε τι τιμη πρεπει να μπουν.εγω οταν τις εχω 0% μου βγαζει γυρω στα 360W.oταν τις βαλω 10-20% βγαινει αστα να πανε..

Link to comment
Share on other sites

Mε την ίδια πάντα σύνθεση έδωσα πχ2 7900 gtx και εκτοξεύθηκε στα 583W !!!

Mάλλον θα πάω σε ένα Enermax Liberty 620W για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τι λέτε? Και κάτι άλλο παιδιά. Διαβάζω μέσα στο Forum ότι μερικοί πωλούν ή δυσανασχετούν για μη συμβατότητες του τροφοδοτικού με το σύστημά τους. Υπάρχει τέτοια περίπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Αν το μηχανημα το εχεις default δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε καλυψει. Εμενα το δικο μου παιζει με τον χ2 στα 2750 1 δισκο 2 drives fans κλασικα μια x1800xl και μια audigy2. Ειναι moded ολες του οι γραμμες αλλα και να μην ηταν παλι θα με καλυπτε πιστευω.

Link to comment
Share on other sites

Τα antec είναι τοπ τροφοδοτικά, για 1 7900 πιστεύω θα είσαι 100% οκ, τώρα για sli δεν ξέρω. Εγώ πάντως είχα μέχρι περυσι ένα 430, που το έδωσα με το προηγούμενο pc μου πακέτο, και το μετάνιωσα να σου πω. Πραγματικά δεν καταλάβαινε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.