Jump to content



Acronis True Image Πρόβλημα


_daemon_

Recommended Posts

Καλησπέρα, αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα:

Έχω φτιάξει ένα Image του C και το έχω περάσει στον D που είναι SATA. Θέλω να κάνω ολικό restore στον C αλλά επειδή εκεί είναι τα windows το Acronis True Image (version 9) μου λέει να κάνω ένα boot cd. Έκανα λοιπόν, και από το boot πάω να κάνω restore αλλά δεν μου εμφανίζει τον D :mad: Οπότε μου είναι αδύνατο να επιλέξω το image file του C για να κάνω restore (και να λύσω επιτέλους τα προβλήματα μου). Άμα πάω να κάνω Add Disk, τον βλέπει σαν dynamic drive (?) Διάβασα στο forum του acronis για acpi=off noapic αλλά δεν βοήθησε αυτό. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :094:

Ευχαριστώ πολύ :039:

Link to comment
Share on other sites

Η λύση μάλλον είναι το πέρασμα του image σε έναν εξωτερικό USB/firewire δίσκο ή η προσθήκη, προσωρινά, ενός IDE δίσκου και στην συνέχεια να το φορτώσεις από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

ποια ακριβώς έκδοση του acronis 9 χρησιμοποιείς?

στο boot cd δε σου βγαζει 3 επιλογες για φόρτωση?

1. full

2. safe mode

3. continue windows

θα πρέπει να φορτώσεις με την επιλογή 1 για να δει sata sata-raid και eide-raid.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, έβαλα την τελευταία έκδοση αλλά και πάλι δεν εμφανίζει τον δίσκο όταν πάω να κάνω browse για να βρω το image. Εξακολουθεί να τον εμφανίζει σαν "Dynamic Drive" όταν πάω να κάνω Add New Disk οπότε κάτι παίζει με αυτό το dynamic drive. Ο δίσκος είναι σε ntfs κλπ. Ξέρει κανείς πως να κάνω το acronis να τον δει;

Link to comment
Share on other sites

Από official support του acronis, κανένα νέο δυστυχώς. Δοκίμασα μέσω knoppix να βάλω την έκδοση του acronis για linux αλλά θέλει serial (η trial!!!) οπότε μέχρι να επικοινωνήσω άντε γεια... (Δεν έχει και ntfs write support το knoppix και δεν έχω όρεξη να κάνω τζάμπα reconfigure kernel) οπότε μάλλον θα δανειστώ κανάν σκληρό 160GB IDE να περάσω εκεί το image, και να κάνω την δουλειά μου σαν άνθρωπος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Είχα αρχίζει να νευριάζω με το acronis οπότε είπα: Δώστου άλλη μια ευκαιρία

Επειδή με τον sata δεν διατηρεί καλές σχέσεις ίσα ίσα χώρεσα το image στον 160άρη IDE μπας και κάνω την δουλειά μου από τα Windows. Έκανα ένα partial restore μπας και μπορέσω να μπω στα παλιά και από κει να πάρω ότι θέλω... Ρύθμισα κατάλληλα το Boot.ini και ...προσευχήθηκα! Μπήκα στα windows, το ποντίκι δε δούλευε αλλά έκανα την δουλειά μου με το πληκτρολόγιο. Για να μη τα πολυλογώ πήρα ότι ήθελα επιτέλους! Οπότε format ξανά στον temporary C για να στήσω μια και καλή το σύστημα απ'την αρχή. Ουφ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.