Jump to content



Ποιό απο αυτά να πάρω(τροφ);;;


pontium

Recommended Posts

Γεια χαρά παίδες!!:)

Σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο PSU μιας και το 350άρι της μούφαtec δεν πάει άλλο λόγω πολλών συσκευών και γιατί δεν έχει περιθώρια για o/c πλέον:cry: Είδα ένα φυλλάδιο του e-shop που είχε μαζεμένα κάποια και σκέφτηκα να το κάνω ποστ για να μου προτείνετε ποιό απο αυτά να πάρω.Το Q-teq είναι καλό;;To heroichi έχω ακούσει οτι είναι καλό......Περιμένω απόψεις:...: ....

post-1793-1416071589,5725_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 19:29]

to Tagan... Αν προσεηες ειναι το U01 το οποιο ειναι το παλιο!

αμα το εχουν παρτο... ειναι σιγουρη λυση....

...και γω αυτο θα προτεινω ...αλλιως με τα χιλια για HEC ....εχω δωσει αρκετα τωρα τελευταια...απο 435-525.....και ειναι πολυ οκ.....και σε ρευματα....και οικονομικα...και ποιοτικα.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Και το AKASA ειναι πολυ καλο. Πολυ σταθερο 12V rail και πολυ αθορυβο, 18dB idle!!!! γιατι εχει 120χιλ fan με μπλε φωτισμο κιολας. Εγς πηρα πριν απο μερικες μερες το 400αρι και ειναι εντελως αθορυβο!! Και μεχρι τωρα πολυ σταθερο δεν μεταβαλεται καθολου η ταση.

Παντως και για τo Tagan εχω ακουσει πολυ καλα λογια, σταθερα και επισης πολυ αθορυβα. Ενα περιοδικο εδω (Custom PC) εκανε τεστ και εβγαλε το Tagan το καλυτερο με το AKASA πολυ κοντα.

Link to comment
Share on other sites

μακρυα απο q-tec.. εχουν ακουσει πολλα τα αυτακια μου..

θα σου προτεινα tagan η enermax

εγω εχω το tagan αυτο που ειναι στη φωτο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

αλλα και για τα enermax εχω ακουσει πολυ καλα λογια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.