Jump to content



Αλλο ενα πακετακι με Fatbodys


geoal

Recommended Posts

Ηρθαν και οι τελευταιοι των ΜICRON Fatbodys, ειναι στικακια του 1GB ολα με τσιπακια και απο τις 2 πλευρες οπως θα δειτε. Περιμενω και ενα συστημα δανεικο απο βδομαδα για δοκιμες αλλα δεν θα μπορεσω να δω κσι πολλα λογω μικρης τασης που δινει η μητρικη που θα εχει (2,3V) και πιθανο τοιχο απο τον 930 που εχει πανω με μαμα ψυξη. Απολαυστε λοιπον το θεαμα...

post-956-1442174394,1948_thumb.jpg

post-956-1442174394,2683_thumb.jpg

post-956-1442174394,3316_thumb.jpg

post-956-1442174394,3966_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω Στελαρα μου, μολις τις δοκιμασω θα ποσταρω αποτελεσματα αν και μαλλον με το συστημα που θα τις δοκιμασω δεν θα δω και πολλα αλλα πιστευω να παρουμε μια γευση περι τινος προκειτε.

Link to comment
Share on other sites

Ενημερωση για τα fatbodys που μου ηρθαν προχθες. Λοιπον για το ποσο καλα πανε δεν μπορω να πω ακριβως γιατι ο φιλαρακος μου που εχει το συτημα που εκανα την δοκιμη ειναι λιγο χεστης και δεν κλοκαρει ποτε. Ετσι και εγω προσπαθησα να παιξω οσο με αφηνε και ειδα ενα ζευγαρι που δοκιμασα τυχαια να φτανει στα 338ΜΗΖ (676 DDR) με 3-2-2-2 με 2,3V ταση στην Abit AW8 Pentium D 930@3,8Ghz και 533 διαιρετη. Δυστυχως η συγκεκριμενη μητρικη εχει προβλημα με τους υπολοιπους διαιρετες και το συστημα δεν μπουταρει καθολου ουτε με τον 667 αλλα ουτε με τον 800. Δοκιμασα μαλιστα και 2 στικακια GSKILL που ειχε για να το επιβεβαιωσω και οντως ουτε με αυτα επαιζε.Ποιο πανω απο 3,8 τον επεξεργαστη δεν με αφηνε τον παω γιατι φοβοταν και ετσι αρκεστηκα σε αυτο το τεστ μονο. Τα υπολοιπα στικακια τα τσεκαρα μονο για να δω αν λειτουργουν στα default και με χαρα ειδα οτι ολα επαιζαν κανονικα. Screenshots δυστυχως δεν προλαβα να παρω απο το γρηγορο και αγχωμενο τεστ και ετσι μαλλον θα πρεπει να περιμενω μεχρι να σκασουν μυτη οι Core 2 Duo και καποιες μητρικες της προκοπης για αυτους ωστε να βαλω τα μαναρια να δειξουν την αξια τους.

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο , οπως σου εγραψα και στο lab , οι DQW τοσο παιζουν περιπου . Με 2.4V στα 350 ειναι αυτο που ειδα εγω . Ιδια παρτιδα πηραμε , ιδια ακριβως τσιπακια , ιδιο revision ολα .

Με προβληματιζει που γραφεις οτι δε δουλευει ο διαιρετης 667 , αλλα και παλι δε νομιζω οτι εφταιγε αυτο .

Δοκιμασε με 4-3-2-4 . Οι μνημες σου θα παιξουν στα 450+ . Ετσι θα μπορεσεις να παιξεις και με τον 800αρη λογικα .

Link to comment
Share on other sites

Στελιο μου οπως εγραψα και στο αλλο φορουμ με την συγκεκριμενη μητρικη αν επιλεξω ειτε τον 667 ειτε τον 800 το συστημα δεν κανει καθολου boot μαλιστα εβαλα και τους χρονισμους στα 5-5-5-15 για δοκιμη αλλα τιποτα. Δοκιμασα και κατι Gskill 533 που ειχε το παλικαρι και εκαναν ακριβως το ιδιο δηλαδη καθολου μπουτ με 667/800. Ελενξα και το BIOS και ειχε την τελευταια εκδοση (16) και απλα μετα εκανα ολα τα τεστ που εγραψα παραπανω απλά κλοκαροντας το FSB/CPU μεχρι που ο φιλαρακος μου με σταματησε γιατι φοβοταν επειδη εβλεπε να ανεβαινει πολυ ο επεξεργαστης. Το memtest 1,51 σε αυτη τη συχνοτητα εδειχνε 4127 ΜΒ/s τις μνημες και απο οτι καταλαβα στο sandra θα γινοταν μεγαλο παρτυ... αλλα δεν με αφηνε ο μπαγασας να κανω αυτα που ηθελα παρα μονο μερικα λουπ στο memtest.

Link to comment
Share on other sites

κ που τις βρισκουμε αυτες τις μνημες??

ειναι για καθημερινη χρηση??

κλοκαρουν καλα??

ddr2 ειναι???

σε ενα 3800 χ2 πως θα πανε???

Ναι ειναι ddr2 οποτε δεν πανε σε εναν 3800+ (τουλαχιστον σε socket 939). Ειναι τα bh-ειδη σε ddr2 κατα καποιο τροπο.

Link to comment
Share on other sites

οπως απαντησε ηδη και ο προλαλησαντας οι μνημες αυτες ειναι τα αντιστοιχα ΒΗ6 (ΒΗ5 θα ελεγα οτι ειναι τα D9DQT) για DDR2. Μπορουν και λειτουργουν με σφικτα timmings σε συχνοτητες που καμια αλλη μνημη δεν μπορει αλλα και με ποιο χαλαρα σε μεγαλυτερες συχνοτητες αλλα εκει δεν διαφερουν και πολυ απο τα καινουρια D9 που ομως ειναι πανακριβα. Οσο για την χρηση τους με καλη ψυξη ακομα και με 2,6V μπορεις να τις δουλευεις καθημερινα χωρις προβλημα. Το κακο με τα ΑΜ2 ειναι οτι δεν μπορου να εκμεταλλευτουν την δυνατοτητα των μνημων αυτων με χρονισμους 3-2-2-2. Αν η επομενη γενια ΑΜ2 εχει καλυτερο ελεκτη και παιζει με τετοιους χρονισμους αυτες η μνημες θα ειναι must και εκει. Τελος βεβαια να πουμε οτι αυτες οι μνημες εχουν σταματησει να παραγονται εδω και ενα χρονο και δεν μπορεις να τις βρεις πουθενα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

οι μηνες ηταν ολοκαινουριες και αμεταχειριστες απλα αυτος που της ειχε ειναι κατι σαν ebay broker και θα τις πηρε απο καποιον system builder επειδη οι μνημες αν παρατηρησατε ειναι ECC που μπαινουν σε server κτλ. Η Micron δεν πουλα μνημες στην λιανικη εχει την crusial για αυτο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.