Jump to content



ΤΡΕΧΑΤΕ!!Αντλια με 1300l/h ΜΟΝΟ 24Ε!!


viper1442169065

Recommended Posts

Όπως θα είδατε και σε αλλο post μου, χτες τα επαιξε η φτερωτη της L20 μου.Ανταλλακτικα δεν εβρισκα κοντα μου και πηγα να ριξω μια ματια σε καποιο petcity μήπως και εβρισκα κατι καλο.

Η λυση ηρθε με μια IDRA 1300L/H που λογω καποιας προσφορας ηταν με εκτπωση 20% οποτε την πηρα στα 24 ευρω!!:098: :098:

Εχει 5 σκαλες με ρυθμιση μεχρι τα 1100 l/h και αν θες τα 1300 h/l, τα εχεις με αλλο βυσμα σε συνεχομενη ροη.

Τωρα την εχω πανω και ειναι αρκετα αθορυβη.

Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη λυση παιδια, για οποιον ψηνεται για φτηνη και καλη αντλια.Και απο ανταλλακτικα βρισκεις τα παντα, σε οποιο petcity θες.

Υ.Γ. Μηπως τωρα να κοιταξω για υδροψυξη και για τη μητρικη αφου το σηκωνει η αντλια??:045: :045:

Link to comment
Share on other sites

καλη μονο για βυθιζομενη... αν και εχει ενα ανταπτορακι σαν ρακορ δεν γινετε δουλεια και ετσι για να τις βαλεις ρακορ εισαγωγης πρεπει να κανεις πατεντα.

οποτε καλυτερα να μεινουμε στις hydor/eheim

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Λοιπον επειδη πρεπει να λεμε τα καλα, αλλα να παραδεχομαστε και τα κακα, θελω να αναφερω οτι η νεα αντλια απο το petcity ψοφησε μετα απο 4 μηνες λειτουργιας.Ξαφνικα προχτες ενω ξεκινησε κανονικα, μετα απο 5 λεπτα σταματησε.Τη αφησα να δω τι γινεται και μετα απο 10 λεπτα ξεκινησε παλι.Μετα απο 2 λεπτα σταμάτησε και παει λεγοντας.Δουλευει για 2 λεπτα, σταματαει για 5-10.

Πηρα τηλεφωνο και μου εδωσαν την αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.Λεει θα τη στειλουνε στην Ιταλια και επειδη ομως εχω παρεμβει στο καλωδιο και εχω βαλει διακοπτακι, δεν εγγυωνται οτι θα τη φτιαξουν οι Ιταλοι.Κριμα και ειχε 2 χρονια εγγυηση.

Πηγα χτες στο Hac και πηρα την L30 σε bulk.Ξερει κανεις γιατι δε δινουν το μπλε διακοπτακι που σου επιτρεπει να ρυθμιζεις την εισροη νερου οσο θες εσυ??Δεν ειναι βασικο κομματι της αντλιας?Ειπαμε bulk αλλα οχι να λειπουν και βασικα κομματια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.