Jump to content



νεος στο φορουμ και στο Ο/C λιγη help παρακαλω


aris2820

Recommended Posts

Ειναι η 2η φορα π κανω ποστ.θελω ν ρωτησω σχετικα με ο/c σε amd athlon x64 3700+.εχω τν συγκεκριμενο επεξεργαστη επανω σε μια Gigabyte mobo την GA-k8n Pro sli με συστημα ψυξης της αερα της Gigabyte (ευχαριστημενος απο θερμοκρασιες).ξεκινησα να ασχολουμε με το O/C καταφερα ν αφτασω το pc στα 2850 με 1,45 Vcore και χωρις προβλημα θερμοκρασιας και σταθεροτητας.ειναι καλα? ποσο αλλο μπορει ν φτασει?

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι είσαι αρκετά καλά για το ρεύμα που έχεις δώσει.Εγώ θα σου συνιστούσα να προσπαθούσες κι άλλο μέχρι να φτάσεις τους 50-55 βαθμούς σε φορτίο.Με αεροψύξη δεν έχεις μεγάλο περιθώριο για παραπάνω..

Link to comment
Share on other sites

με αερα οπως ειναι εχω γυρω στς 45 βαθμους σταθερα με αυτο το o/c.διαβασα στο φορυμ οτι ορισμενα ατομα δουλευουν στα 3000 σταθερα χωρισ κανενα προβλημα.το θεμα ομως ειναι οτι φοβαμαι και εγω ν τν πειραξω αλλο γτ δν ξερω και παρα πολλα περι αυτου.γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

Η cpu default τι τάση έχει; Εμένα ας πούμε 1.4, αλλά παίζει να είναι και πιο κάτω.

Νομίζω μπορείς άφοβα να δοκιμάσεις να ανεβάσεις λίγο την τάση με μικρά βήματα. Εως και 1.5-1.55 θα είσαι ασφαλής. Και εκεί δες αν ο επεξεργαστής ανταποκριθεί. Αν δεις ότι το κέρδος είναι μικρό, πχ 50-60 mhz, μείνε όπως είσαι.

Link to comment
Share on other sites

To βασικό δεν είναι πόση τάση θα δώσει,αλλά τί θερμοκρασίες θα έχει.Αυτή την περίοδο μπορεί και με 1.5ν να έχει 55+ βαθμούς!Φυσικά εκτός οτι δε βοηθά το oc μια τόσο υψηλή θερμοκρασία..μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον επεξεργαστή σε συνεχή λειτουργία.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ρευμα του δίνεις φιλε μου

Εμενα παιζει στα 2,94GHz (267X11) με 1,4v και θερμοκρασίες ~55(με στοκ ψυξη)

Soul λιγο ατοπο αυτο που λες γιατι συγκρινεις τον επεξεργαστη του φιλου μας σαν να εχει ακριβως το ιδιο stepping με το δικο σου πραγμα κομματακι απιθανο.Με λιγα λογια αν και ιδιοι ονομαστικα επεξεργαστες μπορει να μην εχουν καμμια σχεση σε συμπεριφορα και στα ρευματα και στις θερμοκρασιες.

BTW ωραιο κομματι εχεις!

Link to comment
Share on other sites

Εμένα 2.97 @1.52, 50 βαθμούς με τις ζέστες στο prime, με μια Xp90, και το Qfan της Asus ρυθμισμένο να φουλάρει τον 9άρη Zalman στους 50.

Πάντως δεν νομίζω και 55 βαθμοί να είναι επικίνδυνοι, αν το PC είναι σταθερό. Εξ' άλλου με την τάση άντε να κερδίσει κανείς 100-150mhz το πολύ, οπότε πχ είσαι default πχ 2800 καλοκαίρι, και δίνεις τάση το χειμώνα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.