Jump to content



VGA AGP 1x δουλεύει σε Mobo με AGP 8x ???


NisMo

Recommended Posts

Έχω το παλιό μου PC (ο προπάππους του τωρινού μου) το οποίο χρησιμοποιούσα και για να παίζω κάποια παλιά παιχνίδια DOS (όπως π.χ το Warcraft 2 και άλλα) αλλά κυρίως σαν κατεβαστήρι (Celeron 300A - Abit BH6 - 128RΑΜ - Creative Labs 3D-FX Voodoo Banshee κλπ) το πρόβλημα είναι ότι τα φτυσε το τροφοδοτικό (Q-Tec...) και μαζί μ΄ αυτό μας άφησε χρόνους και η μητρική παρέα με την CPU, το θέμα είναι ότι για να βρω τέτοια μητρική και CPU είναι πρακτικά αδύνατο οπότε συμφέρει να πάρω μεταχειρισμένη μητρική με AGP 8x και έναν Sempron ή Celeron όμως θα μπορεί να λειτουργήσει με τη 3DFX ή θα καεί και ότι απόμεινε? γιατί από τι θυμάμαι ήταν AGP 1x, που θα μπορούσα να βρω τέτοιες πληροφορίες για συμβατότητα γνωρίζει κανείς; Δε θέλω να δώσω λεφτά για καινούρια AGP μια που έχω ήδη στο βασικό μηχάνημα και δεν αξίζει και θα έχω πρόβλημα με το VESA για τα παιχνίδια του DOS άλλωστε θέλω να μου βγει όσο πιο φτηνά το service. Όποιος γνωρίζει αν θα παίξει ή όχι ας βοηθήσει..

Link to comment
Share on other sites

Ok ευχαριστώ και σένα 17n, δε θέλω να καεί και άλλη μητρική! Οπότε θα ψάξω για κανά παλιό ξεχασμένο pc σε κάνα φίλο διαφορετικά θα πάρω 1 καινούρια μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και τον πιο φτηνό cpu που θα βρώ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ manik, έχεις δίκιο μίλησα με ένα φίλο απόψε για το πρόβλημά μου και μου είπε το ίδιο, δηλαδή ότι δεν μπαίνει η κάρτα μου σε καινούρια μητρική γιατί δεν έχει μια εγκοπή στους ακροδέκτες αλλά το καλό είναι ότι μου έδωσε μια παλιά του VGA S3 Savage Pro που είναι AGP 4x αν μπορέσω να βρω drivers για αυτή θα μαι ok

Link to comment
Share on other sites

τι να την κανεις κι αυτη? σαβουρα για ξεφορτωμα σου εδωσε, οχι δωρο

με 10-15 Ε βρισκεις μια χαρα καρτουλες, τιποτα 9200, 5200, GF4 MX ,

για να μην πω για οnboard vga που μπορεις να παρεις...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.