Jump to content



αγορά MB 939 AGP


andrip

Recommended Posts

sorry που δίνω τέτοιο κλισέ τίτλο αλλα έτσι είναι :)

θέλω να αγοράσω καινούργια MB γιατί αυτή που έχω τώρα έχει βαρέσει διάλυση (MSI K8N NEO 2 PLATINUM). Οι gigabyte γενικά είναι αξιόπιστες;

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει AGP και να έχει socket 939. Δε θέλω κάποια ιδιαίτερα ακριβή λόγω του οτι θα πέσει κι η απαραίτητη αναβάθμιση εν καιρώ. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η σταθερότητα καθώς απο τις 2 MSI που είχα προηγουμένως δε θα έλεγα οτι ειμαι 100% ευχαριστημένος σ'αυτο το θέμα (ακόμα χειρότερα μια abit που είχε περάσει απο τα χέρια μου).

Σκέφτομαι γύρω στα 80ευρά να δώσω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

H καλύτερη μητρική με 939+AGP που πέρασε από τα χέρια μου ήταν η MSI K8T Neo FIR. Άψογη σε όλα τα επίπεδα. Από σταθερότητα και εξοπλισμό έως o/c και επιδόσεις.

Αλλά, σαν αγορά προτείνω την ASRock DualSATA2 μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις κάποια στιγμή όποια PCI-e κάρτα γραφικώ θελήσεις. Αρκεί να συμβιβαστείς με τα μόλις 3 SATA και το 10/100 LAN.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.