Jump to content



Για σωστή ροή αέρα?


istrios1442169073

Recommended Posts

'Εχω το κουτί της Thermaltake Xaser 2000 Aluminium. Έκανα το λάθος και έβγαλα τους ανεμηστήρες για να τους καθαρίσω χωρίς να συγκρατήσω την αρχική τους τοποθέτηση και μπερδεύτηκα με την φορά αέρα που πρέπει να τους τοποθετήσω.

Εικόνα 1

xaser1.jpg

Eδώ (Εικόνα 1) δεν πείραξα τους ανεμηστήρες μια και τα φίλτρα είναι εξωτερικά και δεν χρειάζεται να τους βγάλεις, οπότε υποθέτω ότι έχουν τη σωστή ροή αέρα δηλαδή βάζουν μέσα στο κουτί.

Εικόνα 2

xaser.jpg

Εδώ τώρα (Εικόνα 2) είναι που μπερδεύτηκα και δεν ξέρω εάν το έκανα σωστά. Για να εξηγηθώ οι εικόνες αυτές είναι από κάποιο σιτε που παρουσίασε το κουτί δεν τις έβγαλα εγώ. Αυτό λοιπόν που παρατηρώ είναι ότι τους πίσω τους έχω κατά σύμπτωση μάλλον, με την ίδια φορά και πλευρά. Τους πλαινούς τους έχω με την φορά και πλευρά που είναι και οι πίσω. Διαφορετικά δηλαδή απο αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Βάζοντας το χέρι καταλαβαίνω ότι η ροή του αέρα είναι προς τα έξω. Έτσι όπως είναι στην εικόνα η ρόη είναι προς τα μέσα. Στα πλαινά τι πρέπει να έχουμε κανονικά? Είσοδο ή έξοδο αέρα?

(Εικόνα 3)

xaser2.jpg

Eδώ (Εικόνα 3) στο πάνω μέρος το έχω έτσι με τη ροή του αέρα να είναι προς τά έξω.

Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε όπως άλλωστε κάνετε πάντα:)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Off Topic ποιο κουτι ειναι, ποσο κανει και απο που το πηρες?? Μου αρεσει που εχει τοσες θεσεις για ανεμιστηρες.

---->

'Εχω το κουτί της Thermaltake Xaser 2000 Aluminium.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.