Jump to content



Προβληματα με DFI ?


SokoNik

Recommended Posts

Παιδια πηρα μια DFI LanParty sli d nf4. και εχω πολλα προβληματα, κατ'αρχην την πηρα μεταχειρισμενη και δεν ειχε μεσα raid δισκετα, ξερει κανεις πως μπορω να φτιαξω?

Αλλο προβλημα ειναι οτι οταν κανω σεταπ τα win οταν τελειωνει το φορματ του ενα σκληρου (αφου δεν καταφερνω να κανω raid) στο σημειο που κανει restart γιΑ να συνεχισει την εγκατασταση των win ξαναξεκιναει το σεταπ απο την αρχη και δεν συνεχιζει την εγκατασταση -ενω δεν θα΄πρεπε-. Το cd ειναι disable απο το βιος.

Απ οτι ειδα εχει πολυπλοκο βιος και εχω ξενερωσει. Μπορει να βοηθησει καποιος για γενικες ρυθμισεις

Περιμενω...:022:

Link to comment
Share on other sites

Οκ παιδια θα το δοκιμασω μολις παω στο pc. Ξερετε πως μπορω να φτιαξω δισκετα με τον raid drιver?Αν την εχει καποιος ας ανεβασει καπου τα αρχεια γιατι με εχει σκασει και δεν μπορω να την φτιαξω με τιποτα

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον... ;)

Link to comment
Share on other sites

Εδω θα βρεις την δισκετα με τον Raid Driver που θες....

http://us.dfi.com.tw/Support/Download/driver_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3469&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US

Παντως το σιγουρο οτι εσυ κανεις κατι λαθος και οχι η μητρικη.....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον. Χρονια πολλα κατ'αρχην. Σημερα ειχα προσβαση στο πς και τελικα το εφτιαξα με ενα clear cmos ολα φαινονται να λειτουργουν σωστα εκτος οτι δεν μπορω να φτιαξω raid

Ενεργοποιω τον raid controller απο το βιος κανω ρεσταρτ παταω f10 να μπω στο μενου του raid φταιχνω ενα νεο raid array, raid0 64k το κανω βοοτabble ξανα ρεσταρτ και ξεκιναω σεταπ win απ΄την αρχη ολα οκ μεχρι εδω.

Παταω f6 οταν μου λεει αν θελω να δημιουργησω scsi h raid, φτανει στο σημειο που φορτωνει απο την δισκετα τον driver, παλι ολα οκ! στην συνεχεια μετα το f8 μου δειχνει 2 σκληρους απο 75gb ο καθενας και οχι εναν 150gb (που λογικα θα επρεπε)τον οποιο εχω φτιαξει απο το μενου του raid.

Ειχα 2 μητρικες πριν και στην συγκεκριμενη διαδικασια μου εμφανιζαν εναν σκληρο με το μεγεθος των δυο, τωρα τι ***** παιζεται και δεν πετυχαινει το raid? ξερει καποιος?

Link to comment
Share on other sites

Τελικα μετα απο πολυ κοπο τα καταφερα, ηθελε 2 φορες ''s'' για να φορτωσει σωστα

Κατι αλλο τωρα: στα win μου βγαζει στο system tray ενα εικονιδιο για να απεγκαταστησω και καλα τους σκληρους, ειναι σωστο αυτο?

prob.JPG

Link to comment
Share on other sites

Nαι σωστο ειναι ο driver λεει στα win οτι μπορεις να βγαζεις και να βαζεις δισκους οταν λειτουργει το PC αλλα μην το δοκιμασεις ειναι κατι που το υποστηριζει το chipset αλλα οχι η μητρικη....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.