Jump to content



.net framework + windows installer 3.1 = TOY ΣATANA


Recommended Posts

ενω όλα ήταν ωραία και καλά ξαφνικά τα παραθύρια μου βγάλαν ενα μύνημα λάθους σχετικό με .νετ framework και κολησαν. κάνω επανεκίννηση και ενώ ξεκινάν κανονικά και κάνω log on δευτερόλεπτα αργότερα κολλάν πάλι και μόνο με restart νιώθουν. πρόσφατα δεν έβαλα κανένα πρόγραμμα. λέω ας προσπαθήσω να απεγκαταστήσω το .νετ 1,1 που είχα κάνει εγκατάσταση μαζί με το windows installer 3.1 επειδή το απαιτούσε ενα πρόγραμμα. αδύνατον από νορμαλ mode δεν γινόταν κόλλαγε από safe mode δεν με αφηνε καν να κάνω έναρξη απεγκατάστασης γιατί λέει δεν μπορεί να τρέξει το συγκεκριμένο service σε safe mode. Κανω απεγκατάσταση το win installer και μετά το restart προσπαθώ να βάλω το .νετ 2,0. με ρωτάει πρώτα αν θελω να βγάλω το .νετ 1,1 λέω ναι και το βγάζει. συνεχίζει να κάνει εγκατάσταση το .νετ 2,0 και κολλάει πάλι. ξεκινάω σε normal mode και το πισι δουλευει κανονικά. ξαναβάζω to win installer χωρίς πρόβλημα και δοκιμάζω πάλι το .νετ 2,0.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ενω φαινεται ότι τώρα δουλευει κανονικά το .νετ 2,0 έχει αφήσει μισή εγκατασταση στο program files και δεν μπορώ να το διωρθώσω ή να το επα/απεγκαταστήσω τα προγράμματα που απαιτουν .νετ δεν δουλεύουν.

ΕΛΕΟΣ γ@$%^@ MS!!!

οποιά πρόταση/σκέψη/λύση θα την διαβάσω με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Έχω μέσα και τον .ΝΕΤ 1.1 και το 2.0. Εχτές έβαλα τον Installer και δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος .NΕΤ 1.1 και .NΕΤ 2.0 δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Το 2 δεν είναι αναβάθμιση του 1.1. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστείς και τα 2 στο PC σου.

Link to comment
Share on other sites

Με το Net Framework μονο προβληματα ειχα. Οξω λοιπον απ την Win-οπαραγκα. Επισης το καθε ενα ειναι ξεχωριστη εκδοση. Για αυτο και η Microsoft στο update τα εχει σε ξεχωριστες εγκαταστασεις. Κανε επαναφορα να γλυτωσεις απο τα προβληματα σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.