Jump to content



γρήγορη απάντηση plz


Jonys

Recommended Posts

η μητρική είναι P5GD1 clear cmos δεν μπορώ είνα του ξαδέρφου και δεν συμφωνεί αλλά συμφώνησε να βγάλουμε την ψύχτρα να δώ τι γράφει ο επεξεργαστής επάνω όταν το κοιτάξω θα σας ενημερώσω.ι

Link to comment
Share on other sites

να δώσω φότο του cpu-z σε λίγο δεν το ήξερα αυτό για τις άσους μακάρη να είναι έτσι. (δεν έχω όρεξη για φασαρίες στο μαγαζή που το ααγοράσαμε πάντως στο παρελθόν είχε κλέψη και ένα φίλο μου με τον ίδιο τρόπο)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jonys

εμένα το cpu-z μου έβγαλε 1.560 υπάρχει περίπτοση να κάνει λάθος ή σίγουρα μου πουλήσαν overclocked cpu ?

εγω δε καταλαβαινω γιατι ανυσηχεις

κατσε να τα παρουμε με τη σειρα.

1) εσυ ανυσηχεις μηπως το πηρες μεταχηρησμενο και καποιος πριν απο εσενα επεζε με τις τασεις? τοτε πρεπει να μας πεις αν στο εδωσαν σφραγισμενο σε κουτι ή το πηρες χυμα?

2) αν ανυσηχεις μηπως τα Mhz ειναι λιγοτερα απο αυτο που αγορασες διαβασε τι γραφει πανω ο επεξεργαστης σου.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν τα ξαδέρφια μου το πήραν έτοιμο όλοκληρο το tower και ανησυχούνε μήπως ο επεξεργαστής είναι μικρότερος από τα 3.4ghz και έγινε overclocked αυτό άρχησε απο σήμερα που το ανήξανε κανονηκά όπως πάντα και εκεί που μετράει ram κτλπ τους πετάει ένα έξαλο overclocking failure...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.