Jump to content

doctor

Premium Members
  • Posts

    1.182
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by doctor

  1. Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν αξιόπιστο αντάπτορα ωστε να συνδεσω εναν καινουργιο ssd sata δισκο σε μητρικη που έχει μονο IDE διαυλο ( δηλ τον ssd με τον ανταπτορα στο IDE καλώδιο που έρχεται από την μητρικη). Πρόκειται για ιατρικό μηχάνημα υπερήχων και θα πρέπει να είναι πολυ αξιόπιστο! Ευχαρστώ!
  2. ακριβώς οπως τα λες είναι! Η ισχυς εχει παει στα 35 watt Πλεον κραταω πατημενο τον διακοπτη πολυ λιγο καμια σχεση με παλιοτερα που το δουλευα με συνεχεια πατημενο, η μυτη τωρα ζεστενεται αμεσως και κραταει θερμικο φορτιο αρκετο να κανω τη δουλεια μου...Τωρα η θερμοκρασια που τη μετρησα ξεπερναει τους 600 βαθμους σε συνεχη λειτουργια!...το μονο προληπτικο μετρο ειναι οτι παραγγειλα μυτες....για να εχω! ήδη εχω προχωρησει και σε μετατροπη ενος antex με τον ιδιο τροπο ?
  3. το pc της υπογραφης δεν ισχυει πια! αλλάχτηκε μολις πριν λιγους μηνες!!! οι προδιαγραφές του κολλητηριού ήταν αυτές , η μύτη πιανει θερμοκρασίες κοντα στους 600 βαθμούς πλέον ! ζεσταίνει πολυ γρηφορα! και για φορητό δείχνει πάρα πολύ δυνατό !!!ακόμα δεν εχει καει! το Module είναι αυτό η μπαταρία είναι μια 2600mah χωρις προστασία δεν ξερω τυπο νομίζω samsung ( μου την έδωσαν)
  4. Κολλητήρι αγορασμένο αρχες δεκαετίας 90 που λειτουργουσε με 2 επαναφορτιζόμενες Ni-Cd subC μετατράπηκε σε "σύχγρονο" 3,7 Volt με μπαταρία LI-Ion 18650 και φοριση με module TP 4056 ενσωματωμένο!
  5. doctor

    Καρτα στον φουρνο

    κι όμως δεν ηταν θέμα επαφής....μαλλον ψυχρη κολληση ηταν αφου απο τοτε δουλευει "τζι-τζι"! ε οχι και bh5....της σειρας ήταν! κάνει δουλεια ο φούρνος....δεν με ΄χει απογοητευσει ποτέ!
  6. doctor

    Καρτα στον φουρνο

    Μολις επισκευασα ενα στικακι ddr 500mb στο φουρνο στους 200 C τυλιγμενο με αλουμινοχαρτο για 5 λεπτα!!! Θυμηθηκα τα νιατα μου!
  7. doctor

    toshiba hdd 2,5'' usb3

    κάπου εκεί καταλήγω κι εγώ!
  8. Φίλος αγόρασε εξωτερικό σκληρό δίσκο toshiba 500 gb usb3 ...με προοπτική να ανοίξει τη θήκη να πάρει το δίσκο και να αντικαταστήσει έναν σκληρό δίσκο σε λαπτοπ τοποθετώντας αυτόν στο λαπτοπ Στη συνέχεια σκόπευε να τοποθετήσει στη θήκη τον δίσκο του λαπτοπ (μικρότερης χωρητικότητας) και να έχει λειτουργικούς και τους δυο! Με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι ο εξωτερικός δίσκος έχει έξοδο απευθείας από το controller σε micro usb χωρίς να μεσολαβεί κάποιος αντιλήπτορας ώστε να εκμεταλλεύεται sata έξοδο!!!έχετε να προτείνετε κάποια λύση πως μπορεί να προσαρμόσει τον νέο δίσκο στο λαπτοπ ? παραθέτω και κάποιες φωτο για να βοηθήσω στο να βρεθεί μια λύση!
  9. Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά!
  10. με καρούλια από κλωστές για να υπάρχουν κοντά οι κολλήσεις
  11. doctor

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Δοκιμή Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
  12. doctor

    Δείξτε το κουτί σας...

    και το τροφοδοτικό έχει το κουτάκι του!
  13. doctor

    Δείξτε το κουτί σας...

    έφτιαξα κάτι με ότι είχα για να βάλω μέσα μια micro-atx socket 478 για να έχω ένα pc χωρίς πληκτρολόγιο , ποντίκι και οθόνη το οποίο βλέπω μεσα από το lan με vnc
  14. doctor

    Απλό software για remote connection.

    RealVNC από μένα:no:
  15. doctor

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    φίλε μου σήμερα είδα το project σου ...και έχω μείνει έκθαμβος ... Συγχαρητήρια.... από περιέργεια με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται?
  16. doctor

    Δείξτε το γραφείο σας!

    το γραφείο που ....ονειρεύομαι....."]
  17. doctor

    How To: Cracking WEP

    αμα ενδιαφέρεσαι για cracking δες καπια απο την λιστα ....ειναι καποιες που εχουν και κεραια εξωτερική εγω έχω αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1032496&catalog=23&category=69978243 αλλα εχει ασθενες σημα .....κανει όμως cracking.......:whistle2:
  18. doctor

    How To: Cracking WEP

    δυστυχώς η κάρτα αυτή netgear δεν κάνει για αυτήτην δουλεια ....καλά για την on board δεν συζητάμε.....δες τη λίστα με αυτές που μπορεις να χρησιμοποιήσεις http://aircrack-ng.org/doku.php?id=compatibility_drivers#which_is_the_best_card_to_buy για αυτό τον ....σκοπό......:whistling:whistling:whistling
  19. doctor

    How To: Cracking WEP

    ναι αλλά .....η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.........:jump1: επειδή έχω ασχοληθει....... με ενα asus eeepc 1000H ,VMWare Image http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=install_aircrack#installing_vmware_image και την συγκεκριμένη κάρτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1032496&catalog=23&category=69978243 απο την εμπειρία μου ....οι κωδικοί wep ...για την πλάκα.... ιδίως αν υπάρχει client και μεγάλη ροή δεδομένων τα αποτελέσματα ειναι πολυ γρήγορα! όσο διαρκεί μισό video από youtube! για τους wpa υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχει client συνδεδεμένος και όλα κρίνονται από το αν υπάρχει ο κωδικός στα διάφορα password lists που χρησιμοποιούνται..... Το συμπέρασμα που προέκυψε από την ενασχολήση μου με το .......αντικείμενο πάντα να χρησιμοποιούνται wpa κωδικοί και φυσικά όχι λέξεις ....το καλύτερο είναι ενας ασυνάρτητος συνδιασμός γραμμάτων , αριθμών , συμβόλων ,εναλλαγή κεφαλαίων και πεζών κλπ.
  20. doctor

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    o γιατρός έδειξε την κλάση του πάλι....σε 15 μέρες στην Ιαπωνία να δούμε με τις μεγάλες ευθείες honda kai ducati θα τον αφήσουν πίσω.....
  21. doctor

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    και είναι προσπεράσεις κανονικές όχι ....κατσε να ρωτήσω αμα μπορώ να περάσω τον ομοσταβλο....αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.