Jump to content

doctor

Premium Members
  • Posts

    1.182
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About doctor

  • Γενέθλια 04/08/1970

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    μαιευτήρας-γυναικολόγος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

doctor's Achievements

  1. Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν αξιόπιστο αντάπτορα ωστε να συνδεσω εναν καινουργιο ssd sata δισκο σε μητρικη που έχει μονο IDE διαυλο ( δηλ τον ssd με τον ανταπτορα στο IDE καλώδιο που έρχεται από την μητρικη). Πρόκειται για ιατρικό μηχάνημα υπερήχων και θα πρέπει να είναι πολυ αξιόπιστο! Ευχαρστώ!
  2. ακριβώς οπως τα λες είναι! Η ισχυς εχει παει στα 35 watt Πλεον κραταω πατημενο τον διακοπτη πολυ λιγο καμια σχεση με παλιοτερα που το δουλευα με συνεχεια πατημενο, η μυτη τωρα ζεστενεται αμεσως και κραταει θερμικο φορτιο αρκετο να κανω τη δουλεια μου...Τωρα η θερμοκρασια που τη μετρησα ξεπερναει τους 600 βαθμους σε συνεχη λειτουργια!...το μονο προληπτικο μετρο ειναι οτι παραγγειλα μυτες....για να εχω! ήδη εχω προχωρησει και σε μετατροπη ενος antex με τον ιδιο τροπο ?
  3. το pc της υπογραφης δεν ισχυει πια! αλλάχτηκε μολις πριν λιγους μηνες!!! οι προδιαγραφές του κολλητηριού ήταν αυτές , η μύτη πιανει θερμοκρασίες κοντα στους 600 βαθμούς πλέον ! ζεσταίνει πολυ γρηφορα! και για φορητό δείχνει πάρα πολύ δυνατό !!!ακόμα δεν εχει καει! το Module είναι αυτό η μπαταρία είναι μια 2600mah χωρις προστασία δεν ξερω τυπο νομίζω samsung ( μου την έδωσαν)
  4. Κολλητήρι αγορασμένο αρχες δεκαετίας 90 που λειτουργουσε με 2 επαναφορτιζόμενες Ni-Cd subC μετατράπηκε σε "σύχγρονο" 3,7 Volt με μπαταρία LI-Ion 18650 και φοριση με module TP 4056 ενσωματωμένο!
  5. doctor

    Καρτα στον φουρνο

    κι όμως δεν ηταν θέμα επαφής....μαλλον ψυχρη κολληση ηταν αφου απο τοτε δουλευει "τζι-τζι"! ε οχι και bh5....της σειρας ήταν! κάνει δουλεια ο φούρνος....δεν με ΄χει απογοητευσει ποτέ!
  6. doctor

    Καρτα στον φουρνο

    Μολις επισκευασα ενα στικακι ddr 500mb στο φουρνο στους 200 C τυλιγμενο με αλουμινοχαρτο για 5 λεπτα!!! Θυμηθηκα τα νιατα μου!
  7. doctor

    toshiba hdd 2,5'' usb3

    κάπου εκεί καταλήγω κι εγώ!
  8. Φίλος αγόρασε εξωτερικό σκληρό δίσκο toshiba 500 gb usb3 ...με προοπτική να ανοίξει τη θήκη να πάρει το δίσκο και να αντικαταστήσει έναν σκληρό δίσκο σε λαπτοπ τοποθετώντας αυτόν στο λαπτοπ Στη συνέχεια σκόπευε να τοποθετήσει στη θήκη τον δίσκο του λαπτοπ (μικρότερης χωρητικότητας) και να έχει λειτουργικούς και τους δυο! Με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι ο εξωτερικός δίσκος έχει έξοδο απευθείας από το controller σε micro usb χωρίς να μεσολαβεί κάποιος αντιλήπτορας ώστε να εκμεταλλεύεται sata έξοδο!!!έχετε να προτείνετε κάποια λύση πως μπορεί να προσαρμόσει τον νέο δίσκο στο λαπτοπ ? παραθέτω και κάποιες φωτο για να βοηθήσω στο να βρεθεί μια λύση!
  9. Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά!
  10. με καρούλια από κλωστές για να υπάρχουν κοντά οι κολλήσεις
  11. doctor

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Δοκιμή Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
  12. doctor

    Δείξτε το κουτί σας...

    και το τροφοδοτικό έχει το κουτάκι του!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.