Jump to content



World of Warcraft


stamatas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:16]

μολις τελειωσα ενα 3ωρο σερφαρισμα στα λινκ που δωσατε και γενικα σε ολο το θρεντακι...........αει σιχτιρ ρε κωλοπαιδα...........δεν αντεξα να μην δω τι ειναι αυτο το κωλο WOW...........

...................................................θα χρειαστουνε πολλες τελιτσες για να εκφρασω αυτα που θελω να σας πω....................αλητες.....με καταστρεφετε.....θα το παλεψω...........ειμαι στα ορια αλλα αντεχω..........αντεχω.........αντεχω............ουααααααααααααα.......................ενα αντηλιακο ρε γμττττττττττττττττττ..............

υποσχομαι να το παλεψω........:cry:

Βαράτε με κας κλαίω!!

Link to comment
Share on other sites

εε τι ονοματα... zArrA

night elf - Priest

Human - Mage

δεν εχω αποφασισει τους εχω και τους 2 lvl 6, αν παω με τι λογικη το L2 θα προτιμησω το buffer...

ειδομεν....

Ρε παιδια.. ειναι δυνατον να μην υπαρχει σε στοκ εδω ελλαδα? Μπας και πουλαει κανεις ιδιωτης.?

Link to comment
Share on other sites

Ε μιας και ειμαστε αρκετοι απο horde, προτείνω horde. Tωρα για χαρακτήρες και φυλές βασικά οτι αρέσει στον καθένα. Ειμαστε ηδη 3 shaman οποτε αποφύγετε αν μπορείτε αυτό το class, και κοιτάχτε για κατι άλλο. Πχ για να πάρετε μια ιδεα, οι warriors μπορει να φαίνονται βαρετοί και ψιλο-μαπες, αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ για τα μεγάλα instances (και τα μικρα), δηλαδη παρτυ χωρίς warrior δε γίνεται. Οπως επίσης και για τους Priest το ίδιο πράγμα, μιας και ειναι οι καλύτεροι healer. Οι Μαγοι ειναι παρα πολυ δυνατοί με τα spell τους απο μακριά..

Υπάρχουν επίσης καποιοι πιο πολύπλοκοι χαρακτήρες οπως ο Hunter, που έχει και το ζωάκι του μαζί, ο οποιος ειναι πολυ δυνατός και βαράει κυρίως με τόξο απο μακριά (αλλα αν πας κοντά του τον σαπακιασες :p ), υπάρχει ο Druid, o οποιος ειναι πολυμορφικός (σαν τα αυτοκίνητα ενα πράγμα), δηλαδη μεταμορφώνεται σε αρκούδα, τιγρη και ενα ψάρι για το νερο, ειναι πολύ καλος healer, και σου δινει πολλά buffs οπως λέγονται. Οι rogue φυσικά ειναι οι πιο καλοι killers του παιχνιδιού, μιας και γινονται αόρατοι και κανουν το μεγαλύτερο damage απο κοντά, αλλα φοράνε μεχρι leather πανοπλία, δηλαδη το 2ο απο 4 καλύτερα αρμορ (cloth-leather-mail-plate). Cloth ολοι οι μαγοι- παπαδες -warlocks ,mail οι warrior απο την αρχή και οι shaman/hunter απο λεβελ 40 και πανω. Plate μονο οι warriors και αυτοί απο 40 και πάνω... Α ξεχασα και τους warlocks που ειναι και αυτοί με μαγικά, εχουν το summon (που μπορει να κανει τελεπορτ καποιον απο οπου κι αν ειναι) και αλλα πολλα καλα που δε τα πολυξέρω.

Ουφ πολλά εγραψα, σε λίγο κι άλλα

Link to comment
Share on other sites

παιδες σκευτητε ομως και το pvp ενταξη για instance οι 100% απαρετητοι ειναι 3 mage priest warrior. εγω θα πω και shaman καλως shaman κανει ΠΟΛΥ δουλεια. και δεν το λεω επειδη ειμαι shaman εχω και αλλους χαρακτηρες μπορω να υποστηριξω και τους αλλους χαρακτηρες. δητε και τπτ official forum που ολοι παραπονουντε στην blizz γιατο οτι οι shaman δεν ψοφαν. απλα ο shaman θελει μελετη για τι πρεπει καθε χαρακτηρα να τον παιζεις διαφορετικα. και πρεπει να μαθεις τη να κανεις με τα τοτεμ χωρις τοτεμ δυσκολα.

rogue ολοι η φαση ειναι το stealth μια ομαδα αορατοι και τρελο ψηλο. και ο priest εχει καλο pvp αλλα cloth ψυλο τρελο. δλδ με rogue ειναι 2 κινησεις να των φας αν δεν σε δει.

αν θελετε να ειμαστε ολοι μαζι παρτε horbe. αλλιως καλη τυχη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.