Jump to content



!!Επείγον!!Κωδικός account se xp


x@nD3R

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά. Έχω ξανααναφέρει ένα οοικογενειακό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο πατέρας μου έχει βρει μια φιλενάδα και πρέπει να ψάξω το pc του. Στο ακαουντ που έχει όμως έβαλε κωδικό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρώ τον κωδικό? Στο ίδιο pc υπάρχει και άλλο account που μπορώ να χρησιμοποιήσω με administrator access. Kάθε βοήθεια δεκτή.

Link to comment
Share on other sites

Αν και σύμφωνα με τους Κανονες Χρήσης απαγορεύεται η αναφορά προβλημάτων προσωπικής φύσεως, θα κρατήσω το β' μέρος που μιλά για πρόσβαση σε δεδομένα που ανήκουν σε άλλον. Σε προειδοποιώ ότι το να αποκτάς πρόσβαση σε δεδομένα τα οποία δε σου ανήκουν, σε καθιστούν παραβάτη του νόμου περι προσωπικού απορρήτου.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις δε μπορούμε να σε βοηθησουμε σε αυτή τη περίπτωση, εκτός αν ο λογαρισμός που προσπαθείς να μπείς είναι δικός σου.

Link to comment
Share on other sites

τι θα δούμε ακόμη ......:o

(επί του τεχνικού μέρους: σημείωσε ότι, ανάλογα πως έχει διαμορφωθεί το μηχάνημα, είναι πιθανό να μην χρειάζεσαι καν τον κωδικό του για να δεις τα αρχεία του......)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tristeno

Τι άλλη δικαιολογία θα ακούσουμε! Αν θέλετε να "ανοίγετε" πόρτες κάντε το μόνοι σας και κρυφά και μην περιμένετε συνενόχους.

Αν θυμαμαι καλα ειχε ξανακανει θεμα, με σκοπο την ευρεση καποιου προγραμματος που μεσω modem να κραταει logs απο τη τηλεφωνικη συνομιλια...

Οποτε ισως λεει την αληθεια..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Και αληθεια να λεει, γιατι πρεπει να διαβασει τα δεδομενα του πατερα του?

Καλα βρε εγω το ειπα μηπως ο tristeno εννοουσε να ανοιξει αλλα pc...

Αλλα κ εγω δεν συμφωνω να δει τα δεδομενα του πατερα του..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από x@nD3R [Σήμερα, στις 22:31]

Εντάξει ρε παιδιά... Ο φανης κάτι θυμάται... Δεν νομίζω πάντως πως το να προσπαθήσεις να κρατήσεις την οικογένεια σου είναι κακό...

Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα:T:

Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα δεν σκαμπαζω απο αυτα που ζητας.

Παντως πιστευω πως αν λες αληθεια καλο ειναι καποιος να βοηθησει την κατασταση...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 22:36]

Και νομιζεις πως αν διαβασεις κατι που θα επιβεβαιωνει τους φοβους σου θα κρατησεις την οικογενεια σου? Δεν νομιζω πως ειναι ο σωστος τροπος!

Τουλάχιστον θα ξέρει τι του γίνεται και αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει.Καλή τύχη x@nD3R...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν θα συνταχθώ με τις απόψεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ένας λόγος απο αυτούς είναι ότι έχεις πρόβλημα. (αν και δεν καταλαβαίνω πώς θα το λύσεις με αυτό τον τρόπο)

Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία δεν είναι απολύτως σίγουρη και με την άλλη θα καταλάβει ο μπαμπάς σου τι παίζει. Ακού:

1)Το Active.Password.Changer.Pro.v2.1 είναι ένα προγραμματάκι το οποίο εφόσον το εγκαταστήσεις, το γράφεις σε δισκέτα ή cd και μετά bootάρεις απο κεί. Αυτό το πρόγραμμα σου δίνει την δυνατότητα να μηδενίσεις τους κωδικούς κάποιου λογαριασμού σε περιβάλλον dos. Είναι η λύση που θα καταλάβει ο πατέρας σου.

2)Η άλλη λύση είναι το @stake.LC5. Με αυτό το πρόγραμμα scanαρεις το αρχείο SAM που βρίσκεται κάπου μέσα στα \windows\system32\config και σου βρίσκει τι κωδικό έχει κάθε λογαριασμός αφού πρώτα επιλέξεις βέβαια και τη μέθοδο scan. Αν και το θεωρώ απο τα καλύτερα του είδους του δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει δουλειά, όχι λόγω ανικανότητας αλλά για άλλους λόγους. Αυτή είναι η λύση που δεν θα αντιληφθεί.

Για δές και αυτό το site, έχει ενδιαφέροντα πράγματα: http://recover-your-passwords.org/

Link to comment
Share on other sites

αν είχες ψάξει καλά το φόρουμ πριν από λιγο καιρό είχα ανοίξει ένα ίδιο τόπικο. Δεν το λέω για να σε "μαλώσω" ούτε είμαι υπέυθυνος του φόρουμ. Απλά το λέω για να μην χάνεις χρόνο και περιμένεις απαντήσεις τι στιγμή που αυτό που θές υπάρχει. Έτσι κάνω κ εγώ εκτός και αν βαριέμαι να ψάξω οπότε ποστάρω κατευθείαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Δες και τον βλαχικο τροπο τωρα!!!!!

κατεβασε το File Scavenger και κανε recover τον λογαριασμο του πατερα σου

σωσε τα αρχεια σε εναν folder και ΟΥΠΣ........ εχεις προσβαση ΠΑΝΤΟΥ οχι μονο σε αυτα που εχει μεσα αλλα και σε μερικα που εχει σβισει αν εισαι τυχερος

Link to comment
Share on other sites

τι active pasword και @@ , απ τη στιγμη που εχεις αλλο account με administrative priviledges τελειώνει το πράγμα , (εκτος αν εχει βαλει ενcryption σε καποιο φάκελο , νομιζω) , βλέπεις εύκολα ολους τους φακέλους του άλλου , ακόμη και αν σε έχει αποκλείσει απο την προσβαση... ξεκίνα ξεκλικάροντας το simple file sharing στο folder options.. ε και μετα ψάξε το λιγο... εννοείται πως θα τα ξαναφήσεις όπως τα βρήκες..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.