Jump to content



sockets


Ageliki1442169223

Recommended Posts

Στα λαπτοπ απο την AMD θα έχουμε τα Puma με τα Chipset απο την 7xx σειρά και τις κάρτες γραφικών απο την ATI, Radeon 3xxx σειρά. Στα desktop (AMD πάλι) αναμένουμε 45nm Quadcore. Για να μην ξοδέψεις και πολλά λεφτά άσκοπα προτείνω AMD, για τι δουλειά ακριβώς τον θες τον καινούριο;:105:

Link to comment
Share on other sites

Κάποια στιγμή η AMD θα πάει στο AM3 και η Intel θα παρουσιάσει τον Nehalem.

Γενικά αν χρειάζεσαι μια αναβαθμισούλα για να κάνεις την δουλειά σου, βούτα 2GB σχετικά φτηνής DDR2, μια μέτριου κόστους μητρική - κανένα 70άρι στην AMD ίσως λίγα παραπάνω στην Intel πλατφόρμα, πάρε και μια cpu με κόστος από 50-150€, ανάλογα τις ανάγκες σου και θα είσαι μια χαρά.

Αλλαγές στο hardware γίνονται συνεχώς. Αν δεν αλλάξει το socket μπορεί να χρειάζεται νεώτερο chipset ή να πρέπει να περιμένεις να βγει το Χ BIOS για να μπαίνει ο νέος επεξεργαστής και τελικά αυτό να μην βγει.

Με το να περιμένεις, από ένα σημείο και μετά, απλά προσθέτεις τζάμπα άγχος.

Αν βλέπεις να μην τραβάει ο Η/Υ επειδή π.χ. είναι παλιός και αν μιλάμε για μικρού κόστους αναβάθμιση, π.χ. 300€ και τώρα να την κάνεις καλά θα είναι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.