Jump to content



DTA's team "The robot project" [Jimlim,ThodorisF,Junior21]


ThodorisF

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν (καθώς και οι τρείς noobies στο forum :113::113::113: )!! Ακόμα μία δήλωση συμμετοχή της τελευταίας στιγμής και απο εμάς! Βέβαια η απόφαση και οι εργασίες έχουν αρχίσει εδώ και μία εβδομάδα απλά ο χρόνος ήταν ελάχιστος και προτιμήσαμε να τον αφιερώσουμε στο modάρισμα του κουτιού μας!:074: :074:

Το project μας όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο ειναι ένα "κουτί" ρομπότ!

Και το θύμα μας το γνωστό κουτί της Lian Li V350:

lianlipcv35021rl6.jpg

Περισσότερες λεπτομέριες αλλα και φωτογραφίες απο την διαδικασία πολύ σύντομα! Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σπίτι του junior και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς :024: :024: :024: :024: :024:

Και όπως σας υποσχεθήκαμε μερικές φωτογραφίες των "εντοσθίων" του robot μας! (Ίσως να μήν είναι αυτό που περιμένατε αλλά είναι τουλάχιστον κάτι! :) )

Μητρική:

dsc03326ani9.jpg

[url=http://imageshack.us'>dsc03333axb7.jpg

Τροφοδοτικό:

dsc03339aaf7.jpg

VGA:

dsc03345afg9.jpg

Πληκτρολόγιο\ποντίκι (σύντομα βελτιωμένα και αυτά!) :

dsc03357aqb1.jpg

Ψυγείο:

dsc03372abd3.jpg

Blocks:

dsc03386ahd3.jpg

Και για τον Στέλιο που postαρε πρώτος μερικές φωτογραφίες απο το κουτάκι!!

Λίγο γυμνό:

dsc03256bkg4.jpg

Τελείως γυμνό:

dsc03263bly7.jpg

Και τα πλαϊνά με τα παραθυράκια που δημιουργήθηκαν (είναι τα δύο με τις κοίλες γωνίες! :) ) :

dsc03280bog3.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Σας ευχαριστούμε πολυ! :001: :001: :001: Ελπίζω να σας αρέσει και η συνέχεια! Κατα πάσα πιθανότητα σήμερα το βράδυ περισσότερες φωτογραφίες!!! Το μισο κουτί ειναι ήδη βαμένο και στεγνώνει.... :069:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και πάλι! Το ξέρω οτι κάποιοι μουρμουρίσανε :105: μιας και εχτές δεν προστέθηκε τίποτα αλλά ελπίζω κατι να κάνουν οι σημερινές "πληροφορίες" :056: !

Αρχικά θα ήθελα να πώ πως παρότι οι εργασίες για το ρομποτάκι :032: προχωρούσαν μια χαρα μέχρι τώρα και το βασικό είναι πως οτι και αν ήταν αυτο που θέλαμε να φτιάξουμε, δύσκολο ή εύκολο , χρονοβόρο ή μη , βρίσκαμε γρήγορα τον τρόπο και απλά μετά ακουλουθούσε η εφαρμογή έφτασε και η στιγμή που κολλήσαμε προς μία κατεύθυνση!

Συγκεκριμένα το θέμα που μας έχει απασχολήσει περισσότερο ειναι αυτό της υδρόψυξης! Λόγω του πολύ πολύ περιορισμένου χώρου του κουτιού (είναι όλα ακριβώς!!) και μη έχοντας διάθεση να το "κουτσουρέψουμε":( κόβοντας απο παντού , η τοποθέτηση ρεζερβουάρ , αντλίας και ψυγείου μας έχει βάλει σε μπελάδες! Για παράδειγμα το ψυγείο που σας δείξαμε παραπάνω δεν χωράει στο κουτί μας ούτε στο πλάτος ούτε στο μήκος :022: ! Όπως και κανένα άλλο ψυγείο που εισάγετε απο τα γνωστά ελληνικά μαγαζιά! Η μοναδική και δοκιμασμένη λύση (απο άλλους modders) ειναι το ψυγείο της Magi Cool SLIM DUAL 240 που αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο , εδώ γύρω, μόνο στην Γερμανία στο Αqua Tuning ! Το παραγγείλαμε λοιπόν σήμερα και αναμένουμε! Για τα άλλα δυο (ρεζερβουάρ και αντλία) έχουμε αύριο το βράδυ δοκιμές να βρούμε τι θα μπορέσουμε να στριμώξουμε! :)

Τώρα στο κυρίως μενού μερικές φωτογραφίες ακόμα απο την κατασκευή μας!

Τα κομμάτια περασμένα με το πρώτο υπόστρωμα (σουλφασέρ (όποιος έχει αντίρηση να μου πει και μένα πως λέγεται! :) )) :

dsc03289axd9.jpg

dsc03282aha3.jpg

Τα γκρί κομμάτια βαμμένα :

img2790aoj3.jpg

img2792akq7.jpg

Και το tray της μητρικής απο μία πιό κοντινή οπτική γωνία!

img2797kw7.jpg

Και για το τέλος ένας "γρίφος" !! Τί θα είναι αυτό που βλέπετε στην απο κάτω φωτογραφία ?? Όποιος το βρεί κερδίζει την επιβεβαίωση :016: :042: την δόξα :038: και μία ακόμα φωτογραφία!!!

dsc03432agz5.jpg

Αυτά και για σήμερα! Τα λέμε σύντομα!:069:

Link to comment
Share on other sites

Θα εχει και εξατμιση το robot?:p

Κατι τετοιο μου θυμιζει...:D

Ελπιζουμε να σας πανε ολα καλα με την αναμονη των parts και να ειστε on schedule.;)

Υ.Γ. Η πρωτη φωτο στο τελευταιο post δεν παιζει.

Link to comment
Share on other sites

@Linos80 : Καλή η προσπάθεια αλλά δεν είναι εξάτμιση , ούτε θα έχει το ρομπότ μας εξάτμιση! :) Πάντως τώρα που το κοιτάζω μοιάζει αρκετά! :)

@bourlas : Ούτε το χέρι είναι! :)

(Σίγουρα δεν πάιζει? Γιατί μπήκα απο άλλα δύο pc και φαίνεται κανονικά!)

Link to comment
Share on other sites

Δέν είναι ούτε το πόδι του! Για να σας βοηθήσω σχετικά φανταστείτε το μέγεθος του κουτιού! Είναι πολύ μικρό για να είναι πόδι! Για χέρι ή για σκούπα!:082: :110: καλό ειναι αλλα δεν είναι! Και είναι ένα κομμάτι, μονο αυτό δεν υπάρχει και άλλο ίδιο (πχ όπως θα συνέβαινε με τα πόδια, χέρια, κεραίες η ότι άλλο φαντάζεστε! (Μην με δείρετε θα σας πω σύντομα τι είναι! :) )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.