Jump to content

DTA's team "The robot project" [Jimlim,ThodorisF,Junior21]

ThodorisF

Recommended Posts

alexandrosss έγραψε:
μέσα στο κουτάκι τα χωρέσατε μια χαρά, εγω στο mozart tx δέν μπόρεσα να χωρέσω το aquagate max μέσα, το διπλό 12άρι ψυγείο το άφησα απέξω

Με λίγη καλή θέληση :001: όλα γίνονται! Και τελικά κάπως έτσι κατέληξε μέσα το κουτάκι μας!

dsc04108ahk7.jpg

dsc04099adm4.jpg

dsc04121azy1.jpg

dsc04027alb0.jpg

dsc04125atx0.jpg

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Εξαιρετικο.

Εχω την εντυπωση βεβαια πως οι φωτογραφιες "προδωσαν" κατι παραπανω απο το ρομποτ (σα να βλεπω κατι ερπιστριες) και μπορω να πω πως και μονο η ιδεα με ενθουσιασε.:032:

Κατι σαν το wall-e φτίαξατε ε?? ΠΟλύ καλύ ιδέα..περιμένω φωτος

Ultimate%20Wall-E%20GI.jpg

dellman έγραψε:
Εγώ που το δα ολοκληρωμένο να μιλήσω :p

:018: :016: Αν και του λείπουν δυο τρείς λεπτομέριες που ούτε εσυ δεν έχεις δεί!!

Οι φωτογραφίες ήταν για να προδώσουν και λίγο απ'εξω! :001: Σωστός ο MUL! Ελπίζω να σας αρέσει!! :001: Φώτογραφίες live στην τεχνόπολή!! :016::016:

Linos80 έγραψε:
Δεν εχω λογια παιδες...:118:

Φανταζομαι πως τις 4 μερες του event εκτος απο το ρομποτακι θα ειστε κι εσεις εκει γιατι εχουμε πολλα να πουμε!!!;)

Ούτε εμεις έχουμε λόγια να περιγράψουμε τι περάσαμε για να βγει το αποτέλεσμα που θα δείτε.:)

και εννοείται πως θα είμαστε εκεί και θα τα πούμε και απο κοντά.

schumifer έγραψε:
EEEEEEVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAA

Χαχαχα...πως φαίνονται αυτοι που εχουν δει την ταινία...:001: (και εγώ σαν παιδί την είδα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.