Jump to content



Προβλήμα πιθανώς με μητρική Asus P5Q SE


gregory1442169101

Recommended Posts

το σύστημα μου αποτελείται απο τα παρακάτω χαρακτηριστικά

2128o.th.jpg

Ο επεξεργαστής μου όμως δουλεύει τισ περισσότερες φορές σε συχνότητες χαμηλότερες απο τα 2,13 GHZ και συγκεκριμένα στη συχνότητα 1596 ΜΗΖ όπως φαίνεται παράκατω απο το πρόγραμμα everest ( το ίδιο μου βγάζει και το cpuz). στην προηγούμενη εικόνα που δείχνει 2128 Mhz η τιμή αυτή ειναι σχεδόν στιγμαία.

1596o.th.jpg

επίσης οι μνήμες (kingston) που φοράω παίζουν στα 1066 mhz στις οποίες έχω ρυθμίσει χειροκίνητα τα timings , την συχνότητα και ta volt τους

255g.th.jpg

254m.th.jpg

μπήκα στην υποψια να δω τι γίνεται με το pc μιας και όταν επαίζα grid μου πέταξε την παρακάτω μπλε οθόνη.το αποτέλεσμα ήταν να μου χαθούν τα save μου. το ίδια οθόνη μου την εμφάνισε και όταν επίζα colin mcrae dirt.

251scg.th.jpg

το πρόβλημα αυτό με τισ μπλε οθόνες το παίρνω μόνο όταν παιζώ κάποιο παιχνίδι και πρέπει να σας πω ότι μου δημιουργήθηκε όταν έκανα reset to motherboard.

λέτε να θέλει να κανώ καμία χειροκίνητη ρύθμιση στο bios γα τον επεξεργαστή?οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στις μνήμεσ είναι οκ? λέτε να φταίει το board μιας και είναι καινούργιο μόλις 1ος μηνός? όποια γνώμη και αν δώσει κανείς είναι ευπρόσδεκτη....

Help me plz !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Σωστο ειναι οτι ο ο υπολογιστης σου δουλευει χαμηλοτερα οταν εισαι idle...

Το προβλημα σου ειναι κατα πασα πιθανοτητα οι μνημες και αυτο πρεπει να τσεκαρεις πρωτα...

Δοκιμασε αυτο..

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Memory-Tweak/MemTest.shtml

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.