Jump to content



ubuntu


Jonys

Recommended Posts

Λοιπόν έχουμε και λέμε εγώ κατέβασα το γνωστό Ubuntu αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω install μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πώς? αφού δεν έχει κάποιο .exe file :getlost:

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να το γράψεις σε CD με κάποιο πρόγραμμα, π.χ. Nero και στη συνέχεια να ξεκινήσεις το PC με το CD μέσα και να έχεις επιλέξει από το BIOS να είναι το CD-ROM 1ο στην Boot Sequence. Να ξεκινάει δηλαδή από το CD, όπως όταν κάνεις φορματ για να βάλεις WIndows. Ωστόσο, πρόσεχε γιατί το UBuntu είναι μια διανομή του Linux. Θέλει προσοχή για να μην το εγκαταστήσεις στον ίδιο δίσκο ή partition με τα WIn, για να μη χάσεις τα δεδομένα σου.

Link to comment
Share on other sites

Το εγκατάστησα σε άλλο σκληρό αλλά μόνο dos είναι αυτό το λογισμηκό εγώ νόμηζα ότι ήταν κάπως σαν τα windos αλλά ποιό πολύπλοκα και κατάληλα για server που στην ουσία για αυτό τα θέλω...:TD:

Link to comment
Share on other sites

Το UBUNTU έχει γραφικό περιβάλλον... μάλλον κάποιο πρόβλημα θα βρήκε με την κάρτα γραφικών σου...

Το Linux δεν έχει MS-DOS αλλα UNIX...

Θα δυσκολευτείς να κάνεις τις ρυθμίσεις για SERVER χωρίς γραφικό περιβάλλον... ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jonys [Σήμερα, στις 23:14]

Ρε παιδιά μήπως πρέπει να γράψω καμία εντολή για να μπώ σε περιβάλον σαν τον windows γιατί βάζω το login και το password και όλα καλά αλλά μετά??????

Όταν λογκάρεις γράψε:

startx

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jonys [Χθες, στις 23:58]

Έγραψα την εντολή startx αλλά μου βγάζει graphical eror υπάρχει τρόπος να το φτιάξω αυτό η κάρτα μου είναι Nvidia riva tnt 2 64mb....

Δώσε την εντολή:

sax2

είναι για ρύθμιση του γραφικού σου περιβάλλον....

Link to comment
Share on other sites

Τι παλεύεις με το Ubuntu και δεν βάζεις ένα mandrake να δεις την υγειά σου. Το 10.1 εγκαταστάθηκε καρφί , είδε τα πάντα και σου ενεργοποιεί αυτόματα το KDE αν θες.

Ασε που είναι πανεύκολο στην διαχείριση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.