Jump to content



Προβλημα σε laptop


lunatic89

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα....(Γιατι όλα τα περίεργα σε μένα?)

Καταρχας εχω ενα toshiba tecra A8-10F.

Το εχω περιπου 1,5 μηνα.Περιπου πριν ενα μηνα ξαφνικα παγωσε η οθονη.Και οχι μονο η οθονη.Και το πληκτρολογιο γιατι δεν μπορουσα να μπω task manager.Αναγκαστικα το εκλεισα απ το κουμπι.Μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Επισης οταν το παγωνει αρχιζει ο ανεμιστηρας του cpu και δουλευει 100% αλλα βγαζει κρυο αερα.Δηλαδη ο επεξεργαστης ειναι νορμαλ.Τελικα εκεινη τη μερα το εκανε 5-6 φορες.Απο τοτε δεν το ειχε ξανακανει ποτε.

Και ξαφνικα σημερα το εχει κανει 3 φορες απο το πρωι.Περα απο αυτην την κατασταση του παγωματος κάνει και κατι άλλο παράξενο το οποιο δεν θεωρουσα προβλημα.

Παντα οταν βλεπω καποιο βιντεο (οχι απαραιτητα υψηλης αναλυσης) φλασαρει η οθονη που κ που κατα τη διαρκει του βιντεο.

Επισης αν βαλω να δω για αρκετη ωρα κανα 720p οταν το κλεισω ο κερσορας ειναι θαμπος κ μετα απο λιγο (μαλλον οταν κρυωνει η καρτα γραφικων) γινεται παλι κανονικος.Ετσι λοιπον εχω καταληξει οτι ειναι η καρτα γραφικων αλλα θελω κ τη γνωμη σας.

Ιος δεν παιζει να ειναι γιατι εχω κανει 150 scan με kaspersky avira avg και avast

Link to comment
Share on other sites

Το κακό είναι ότι παγώνει η οθόνη και η εικόνα σε ότι δείχνει και δεν λειτουργεί τίποτα αν κατάλαβα καλά.

Έτσι δεν μπορείς να πάρεις κάποια πληροφορία για το τι φταίει.

Μήπως ο σκληρός δίσκος τα παίζει και βγάζει σφάλματα?

Θα έκανα και ένα test της μνήμης με το ενσωματωμένο πρόγραμμα στα Vista.

Δεν μου μοιάζει πάντως για κάρτα γραφικών.

Ο υπολογιστής είναι καινούργιος, οπότε δεν παίζει σκόνη και υπερθέρμανση.

Τι θα έλεγες για RMA? Ίσως να είναι ευκολότερη λύση.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι καινουριος.Μεταχειρισμενο τον πηρα.2 χρονων ειναι.Για ραμ εχω τρεξει τεστ δεν εχουν προβλημα...Για δισκο το εχω σκεφτει κ γω αλλα του ειχα κανει ενα τεστ κ αυτουνου κ δεν ειχε βγαλει τπτ

Link to comment
Share on other sites

Μια κουβεντα ειναι αυτο.Πως το καθαριζω...??Αν κ δε νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα ηθελα ετσι κ αλλιως να το κνω.Εχω ξανανοιξει ενα HP laptop του αδερφου μου αλλα τοτε ειχα βρει οδηγιες κ το εκανα.Τωρα δε βρισκω για αυτο

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να μπεις στο bios του φορητού σου και να δεις τις θερμοκρασίες. Αν ανεβάζει θερμοκρασία, μπορεί να προκαλεί πρόβλημα στην ταχύτητα των διεργασιών των win. Κάνε ότι ο φίλος προτείνει παραπάνω. Αν δε μπορείς και επειδή τα ανταλλακτικά στους φορητούς κοστίζουν ακριβά, δώσε το σε κάποιον που γνωρίζει

Link to comment
Share on other sites

Απο θερμοκρασιες ειναι οκ γιατι το ελεγχω συνεχεια.Δεν μπορω γιατι δεν βρισκω πουθενα τις οδηγιες για να το κανω.Αλλα επαναλαμβανω δεν ειναι απο σκονη ειμαι 100% σιγουρος.Αυτο απλα ειναι κατι που ηθελα ετσι κ αλλιως να κανω.Εξαλλου ειναι ετσι η βαση του που δεν επιτρεπει να μπαινει κ πολυ σκονη.

Link to comment
Share on other sites

Format εχει δοκιμαστε ηδη.

Κ οταν το παω για rma τι να τους πω? Οτι το εχει κανει ΜΟΝΟ 2 συγκεκριμενες μερες κ καμια άλλη φορά μεσα σε 1.5 μήνα? Δεν θα μου το αλλάξουν οι ανθρωποι.Του εχω τρεξει όλα τα τεστ κ τα περναει ολα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν παιζει ρολο ρευμα μπαταρια...Το εχει κανει κ στις 2 περιπτωσεις.Απο χθες που το εκανε για τριτη φορα και εστειλα το το θεμα δεν το εχει ξανακανει.Μπορει να τρωει κανα κολλημα ωρες ωρες ξερω γω!?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.