Jump to content


βοηθεια...Καιγομαι ! Προβλημα με φορματ..


ahilleas100

Recommended Posts

Γεια χαρα ! Σημερα λοιπον πηρα και το τελευταιο κομματι για το νεο pc...αγορασα αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-Sata-Ii-500-Gb-16Mb-7200Rpm-ST3500418AS.htm ok κομπλε ολα αυτα τον συνδεσα και αρχισα κανονικα την εγκατασταση των windows xp δειτε στο λινκ γιατι βαριεμαι να σας εξηγω http://www.cpusers.gr/showthread.php/569-%D0%F9%F2-%EA%DC%ED%EF%F5%EC%E5-Format-%F3%F4%EF%ED-%F5%F0%EF%EB%EF%E3%E9%F3%F4%DE-%EC%E1%F2. κολλησα στο νουμερο 15 τελειωνει παει 100% και μετα δεν κανει ρεσταρτ οπως θα επρεπε ! Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?

Link to comment
Share on other sites

Συνεχόμενα μακρά μπιπ είναι πρόβλημα μνήμης.

Συνεχόμενα κοντά μπιπ είναο πρόβλημα τροφοδοσίας.

Κοίτα όμως και το μανιουαλ της μητρικής μήπως έχει διαφορετικές ειδοποιήσεις η δικιά σου.

Μην αγχώνεσαι όλα λύνονται.

Κάνε ένα γρήγορο φορμάτ σε ntfs, ξαναπροσπάθησε μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτό, σε κάποια φάση που θα γουστάρει θα στρώσει.

Παράθυρα είναι αυτά κι όχι linux

Link to comment
Share on other sites

δεν εχεις κανεναν αλλο δισκο να δοκιμασεις να του κανεις φορματ κ να του κανεις εγκατασταση,μυριζει δισκος ετσι οπως τα λες εχω κ γω εναν 80αρι που ενω μεσα στα windows συμπεριφερεται νορμαλ σε θεμα εγκαταστασης λειτουργικου δεν σηκωνει κουβεντα κ τρωω ακυρα συνεχεια οποτε εχει παει στη σαβουρα την υπολοιπη που εχω!!

Link to comment
Share on other sites

Βαλε μονο μια μνημη επανω και ξαναδοκιμασε να φορτωσεις windows (δοκιμασε και τις δυο μνημες μια την καθε φορα).

Μπορεις να τρεξεις ενα memtest86+ απο cd να δεις αν βγαζουν λαθη?

stealth

Link to comment
Share on other sites

αυτο που σου ειπα το δοκιμασες? πηγαινε εδω εχει 4 mirrors για να το κατεβασεις.

κανε ενα partition 50GB και τα υπολοιπα σε ενα 2ο partition, κανε φορματ απο εκει μεσα (partition magic) το 1o partition και βαλε τα win να κανουν εγκατασταση εκει χωρις να αλλαξουν το file system (τελευταια επιλογη στο μενου)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον επειδη τωρα μου κολαει και σε ακυρα σημεια ακομα και πριν αρχισει η εγκατασταση..θα πω σε εναν φιλο να μου φερει το dvd του και τα windows 7 να δοκιμασω αν και με αυτα γινεται το ιδιο τοτε το προβλημα λογικα θα ειναι ο σκληρος...Θα σας πω τι γινεται και σε αυτην την περιπτωση αλλιως παω πλαισιο να δω τι θα γινει !

Link to comment
Share on other sites

Τελικα τον πηγα πλαισιο μου ειπαν θα τρεξουν τα διαγνωστικα τεστ της seagate και θα μου πουνε...Τους ρωτησα αν γινεται να παρω αλλο μοντελο και μου ειπαν οτι γινεται αρκει να πληρωσω διαφορα αν υπαρχει...

Link to comment
Share on other sites

Go for it...:D

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-500Gb-Western-32Mb-Caviar-Black-WD5001AALS.htm

Toν εχω με τρια λειτουργικα επανω στην Rampage Extreme και δεν ειχα κανενα προβλημα να τα φορτωσω.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Κατσε να δουμε μην φαω κανενα πακετω με τον σκληρο και μου πουνε οτι ειναι κομπλε και ψαχνω σαν ζωω μετα τι να κανω...Λετε αυτη η σειρα σκληρων να ειναι καπως ? Γιατι ενας μου ειπε οτι μια σειρα δισκων baracuda εμφανιζει συχνα τετοια κολληματα και προβληματα στα λειτουργικα...Ωστοσο στο πλαισιο αυτο το διεψευσαν παντως την ωρα που πηγα εγω στο πλαισιο τουλαχιστον 5 ατομα ειχαν ερθει για ελατωματικους σκληρους αλλα οχι σαν τον δικο μου..

Link to comment
Share on other sites

Από δική μου εμπειρία. Την πρώτη φορά που είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω Windows (κολλούσε στην εγκατάσταση) με low-level format έστρωσε και μπόρεσα και εγκατέστησα. Την δεύτερη που έγινε κάτι τέτοιο (παιδεύτηκα πολύ να τα εγκαταστήσω αλλά τελικά μπήκαν, κολλούσαν όμως συνεχώς και σε περιβάλλον Windows) έφταιγαν, άκουσον άκουσον, τα SATA καλώδια. Ήταν αυτά που έδινε η DFI μαζί με το Motherboard. Μέχρι να το βρούμε και δίσκο μου άλλαξε το Πλάισιο αλλα φυσικά τίποτα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.