Jump to content



ΓΡΑΜΜΕΣ & ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ


evanif

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!! ΕΧΩ ΕΝΑ SONY VAIO VGN FE-41E. Η ΟΘΟΝΗ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ RECOVERY ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ 16 bit ΟΛΑ ΚΑΛΑ.. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ- ΚΕΝΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΥΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΠΛΕ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΑΥΡΗ.... ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ (ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΑΧΝΕΣ- ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΘΟΝΗ) ΣΤΟ ''ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ'' ΤΣΑΚ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΥΡΗ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ Γ#@..ΒΟΗΘΕΙΑΑ!!!:mad:

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... ΠΑΛΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤ ΑΠΟ CD ΜΟΝΟ INTERNAL OPTICAL DISC (ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ RECOVERY ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΗΝΥΜΑ BOOT FROM CD -PRESS ANY KEY TO CONTINUE, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΩΝ WINDOWS VISTA ΠΟΥ ΕΧΩ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. AN H SONY ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ RECOVERY ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΟΡΜΑΤ? ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΑΣΤΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...HELP!!!

Link to comment
Share on other sites

Από εμπειρίες στο desktop όταν μια κάρτα χαλάει θα δεις διάφορες γραμμές/χρώματα/artifacts γενικότερα στην οθόνη με το που ανοίγεις τον υπολογιστή. Ανάλογα το πόσο χοντρό είναι το πρόβλημα θα έχεις λίγα ή πολλά συμπτώματα επί της οθόνης. Όταν γίνεται αυτό το gpuz για παράδειγμα που είναι για να βλέπεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας κάρτας δεν θα σου δείχνει χρονισμούς ή/και θα εμφανίζει την κάρτα ως unknown.

Σε safe mode λοιπόν όπου η κάρτα φαίνεται ως απλή standard vga κάρτα και δεν φορτώνουν τα windows οδηγούς, θα έχεις μεν εικόνα αλλά με όλους τους περιορισμούς που συνεπάγεται αυτό όπως απώλεια επιτάχυνσης γραφικών και true color χρώματος, αλλά πιθανόν και artifacts. Σε κανονικό φόρτωμα των windows ο οδηγός αδυνατεί να αναγνωρίσει σωστά την κάρτα, οπότε ή θα φας επανεκκίνηση ή μαύρη οθόνη ή δεν ξέρω τι άλλο.

Με λίγα λόγια σε ασφαλή λειτουργία δουλεύει όπως πάνω κάτω δουλεύει κατά το ξεκίνημα του υπολογιστή. Απλά δείχνει εικόνα. Ουσιαστικά υπολειτουργεί.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!

Να δοκιμασω να την ψησω λετε ή μπα? θα καταφερω τιποτα?

Τα προβληματακια υπηρχαν παντα, οπως το οτι αργουσε να ανοιξει, στο internet οι σελιδες δεν ανταποκρινονταν και αλλα τετοια ωραια.. Ηταν λογοι που με υποχρεωσαν να κανω φορματ...αλλα αυτο με την οθονη... τι να πω? δεν το'χε ξανακανει... Τι λετε να κανω τελικα? τον εχω απο το 2007! και δεν το εχω παει ποτε στον μαστορα.. ηρθε η ωρα αραγες?

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ψησίματα και ιστορίες. Είναι και παλιό laptop, δεν ξέρω τι θα κάνεις. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα ψήσιμο και αν δεν πετύχει να πουλήσεις το laptop για parts και να πας σε καινούριο, αλλά αυτό είναι απλά μια ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.