Jump to content



O Ψυχιάτρος μου δε μου σταματάει την αγωγή με τα zyprexa


BLuE_PaNtHeR

Recommended Posts

Εχω μεγάλο πρόβλημα. Παιρνω εδω και 8 χρόνια τα πολύ βαριά φάρμακα τα zyprexa και ενω έχω θεραπευτεί πλήρως απο την ψυχική νόσο που είχα ,ο ψυχίατρος μου δε μου διακόπτει τα φάρμακα(zyprexa).Κάθε φορά που πάω τους τελευταίους μήνες ,μια φορά το μήνα που τον επισκέυτομαι του λέω "κύριε Λ. σας παρακαλω θέλω να μου διακόψετε τα zyprexa γιατί είμαι πολύ καλύτερα πλέον και εκτός απ αυτό κάνουν κακό στην υγεία αυτά τα χαπια"

και μου λέει -μαα να κτλ κτλ όχι ακόμα

 

Το θέμα είναι οτι αυτά τα χάπια δεν κάνει να τα παίρνει κάποιος πάνω απο 6 χρόνια και εμένα με αναγκάζει να τα παίρνω 8 χρόνια εως τώρα.

Και εντομετάξυ δε μπορώ να τα κόψω μόνος μου γιατί χρειάζεται ειδικό τρόπο δλδ πρέπει να μου γράφει ο ιατρός κάθε 2 μήνες και μικρότερη δόση μεχρι να τα κόψω τελέιως

 

Τι μπορώ να κάνω άλλο?

Που μπορώ να απευθυνθω?

Link to comment
Share on other sites

Φιλικη συμβουλη...

 

Ποτε μα ΠΟΤΕ μην παρεις συμβουλη/προταση για θεμα υγειας μεσω Internet. Βρες δευτερο γιατρο, εστω και σε παραδιπλα νομο και επισκεψου τον.

Link to comment
Share on other sites

τα zyprexa για ποιο λόγο τα λαμβάνεις ως φαρμακευτική αγωγή?

ποιος ορίζει ότι θεραπεύτηκες εσύ ή ο θεράπων ιατρός σου?

εγω.μα και να μην ισχυει οτι θεραπευτικα αυτα τα φαρμακα δε κάνει να τα παίρνεις πανω απο 6 χρόνια

Το Θεμα είναι οτι ο ψυχίατρος αυτός ειναι εγκληματίας και έχει και συνεργους και τους υπολοιπους 2 στο ρεθυμνο γιατί και σε αυτους που πηγα δε θελανε να μου τα κοψουνε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.