Jump to content



Ξυπνητήρι για Windows


Jonys

Recommended Posts

Αυτά τα προγράμματα του στύλ auto power and shutdown είναι μόνο για κλείσιμο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μπορεί να διαθέτει και άλλες δυνατότητες αλλά αποκλείεται ένα πρόγραμμα να σου ανοίγει τον υπολογιστή!

Αυτό το bios μπορεί να το κάνει. Αν το υποστηρίζει, ψάξε στην κατηγορία Power Management (κάπως έτσι θα πρέπει να το λέει) για κανένα wake up (επίσης και αυτό κάπως έτσι θα πρέπει να το λέει) και απο δίπλα να έχει πλαίσια για καταχώριση ώρας. Πόσο χρονών είναι το pc σου? Μην το μπερδέψεις με μια άλλη δυνατότητα που πιθανόν να έχει, να ανοίγει το pc απλώς γράφοντας κάτι στο πληκτρολόγιο! Λοιπόν το παραπάνω αν το βρείς και το κάνεις, τότε τα άλλα είναι εύκολα.

Γιατί όταν θα ξεκινάει ο υπολογιστής σου θα παίζει ότι μουσική επιλέξεις. Μόνο τα ηχεία να τα αφήνεις ανοιχτά γιατί δεν υπάρχει πρόγραμμα για να ανοίγουν και αυτά απο μόνα τους :)

Link to comment
Share on other sites

(Το pc μου δεν το κλείνω ποτέ)[ADSL RULES]

Έλεος απλά το thread μαμήθηκε αυτό το πρόγραμα ούτε που το κατέβασα καθώς δεν με νοίαζει να ανοιγω κλείνει το pc μου ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ που να παίζει mp3 θέλω...:rip:

(κοινώς να το βάζω σε συγκεκριμένη ώρα να παίζει ένα mp3 κομάτι)[ώρα προφανώς βασισμένη στην ώρα που έχει το ίδιο το pc μου)τι ποιό απλό:TD:

Link to comment
Share on other sites

Ε πές το απο την αρχή βρε παλικάρι.Πήγαινε Πίνακας Ελέγχου μετά Επιδόσεις και Συντήρηση και μετά μπές στο Προγραμματισμένες Εργασίες. Αν έχεις το κλασσικό στυλ του ΠΕ τότε οι Προγραμματισμένες Εργασίες θα βρίσκονται κατευνθείαν μπροστά σου. Μπες εκεί μέσα και άνοιξε τον οδηγό ο οποίος θα σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jonys [27-02-2005 21:23]

Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί ένα καλό πρόγραμα για ξυπνητήρι να ξυπνάω και εγώ το πρωί του κινητού δεν μου φτάνει.:zzz:

τι είπα λάθος δλδ?????

Link to comment
Share on other sites

για όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής μόνο από το bios μπορεί να γίνει η δουλειά έτσι? και αν το bios δεν υποστηρίζει τέτοιες δυνατότητες τότε δεν γίνεται τίποτα?

Link to comment
Share on other sites

Αποκλειστικά και μόνο απο το bios. Μπορεί κάποιοι να σου πουν για το wake on lan/modem ring αλλά δεν στέκει επειδή και αυτό περνάει απο τις ρυθμίσεις του bios. Αμα δεν ρυθμίσεις κατάλληλα το bios (αν έχει τις δυνατότητες) δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τότε.

Μήπως έχεις διαφορετική γνώμη?

Link to comment
Share on other sites

Εγκατέστησα το "auto power and shutdown" και φαίνεται ενδιαφέρον πρόγραμμα. Φαίνεται να κάνει αρκετά πράγματα. Όμως, όταν του βάζω να κάνει κάτι σε συγκεκριμένη στιγμή στο μέλλον, τότε μου πετάει λάθος ενώ όταν του βάζω κάποια στιγμή που έχει περάσει, τότε δεν πετάει λάθος. Ξέρετε γιατί; Δεν έχει νόημα έτσι. Ανάποδα δεν έπρεπε να είναι;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.