Jump to content



Kailh switches , ειναι τοσο κακης ποιοτητας οσο ισχυριζονται ολοι?


Recommended Posts

Σκεφτομαι να τσιμπισω κανα κινεζικο μηχανικο απο ebay με kailh διακοπτες , ειναι τοσο κακης ποιοτητας? παντου βλεπω να τους "κραζουν" κυριως στα προιοντα razer , εχει κανεις καμια εμπειρα με τους εν λογω διακοπτες? Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω 2 razer keyboards με τους Kailh switches green. Προσωπικά με έχουν βολέψει πάρα πολύ.

Σε διπλανό pc έχω cherry MX brown οι οποίοι επίσης με έχουν βολέψει και ειναι πιο ήσυχοι απο τους Kailh green.

Τώρα γιατί τους κράζουν δε ξέρω. Εκτός αν στα παιχνίδια τα οποία εγώ δε παίζω, δε πάνε καλά, αλλά δε νομίζω. Τα έχω πάρει πέρυσι το Δεκέμβριο και τα δύο συνεπώς σε λίγες μέρες κλείνουν ένα χρόνο. Καμένο led δεν έχουν βγάλει και φτου φτου όλα λειτουργούν ομαλά χωρίς κανένα κόλλημα 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

δεν είναι τόσο κακή όσο τους περιγραφουν πιστεύω, απλά νομίζω πιο πολύ κράξιμο τρώνε επειδή υπάρχουν μερικές εταιρίες όπου πουλάνε πληκτρολόγια με kailh διακόπτες σε ίδια η μεγαλύτερη από αλλα πληκτρολόγια με cherry switches..

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, οπότε δε μπορώ να εκφέρω και γνώμη, αλλά πιστεύω ότι το κράξιμο είναι περισσότερο για τη Razer, λόγω κακής after-sale υποστήριξης και κατά συνέπεια παίρνει η μπάλα και τους διακόπτες. Τώρα αν έχεις διαβάσει κάτι συγκεκριμένο για τους διακόπτες και τη συμπεριφορά τους, δώσε link να το δούμε.

Link to comment
Share on other sites

Τα καινούρια κινέζικα μηχανικά ως ως επί το πλείστον έχουν outemu. Άμα στη φωτογραφία βλέπεις διάφανο casing με χάλκινο παπαράκι κάτω τότε μάλλον outemu είναι. Όπως είπε ο @Wizard! δεν έχει βγει ακόμα ετυμηγορία για τους διακόπτες. Όλοι υποθέτουμε ότι οι ΜΧ είναι οι πιο ποιοτικοί λόγω QC. Από κει και πέρα, κακά λόγια δεν έχω ακούσει για συγκεκριμένη ράτσα.

 

Εγώ έχω το δικό μου κινέζικο κάμια 10ριά μέρες τώρα. Πολύ ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.