wolves Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2015 Developer: Epic Games Paragon Paragon is the MOBA from Epic Games that puts you in the fight with explosive action, direct third-person control, and deep strategic choice. Paragon is coming to PC and PlayStation 4, with paid Early Access in Spring 2016 and Open Beta in Summer 2016. 3
Georgiadis Giorgos Ιανουάριος 29, 2016 #6 Ιανουάριος 29, 2016 (edited) Κρίμα πήρα key για το τεστ που θα τρέξουν το σαββατοκύριακο αλλά πέφτει πάνω στην beta του division οπότε δύσκολα... :/ Αλλά που θα πάει θα βρω κανα 2ωράκι να το τσεκάρω Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2016 από Arkoudadis
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 25, 2017 #11 Απρίλιος 25, 2017 Ασχολείτε κανείς με τούτο εδώ? Μπήκα σήμερα μετά από παααααααρα πολύ καιρό και μου έπεσαν τα δόντια!! Γραφικά όχι αειδίες!! Δεν ήξερα ότι η 280 μου μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στα 60fps κλειδωμένα! Θα συνεχίσω, και ελπίζω σιγά σιγά να νιώσω και το gameplay του μιας και δεν έχω συνηθίσει σε 3rd person moba, και θα επανέλθω με εντιπόσεις
kyr.. Απρίλιος 26, 2017 #12 Απρίλιος 26, 2017 Προσπαθω να καταλαβω αν εβαλα το σωστο game...Mουφα τα γραφικα καλα το παιχνιδι τραγικο για παιδακια
Larry Αύγουστος 28, 2017 #13 Αύγουστος 28, 2017 Αν παίζει κανείς αυτό το game, μου έστειλε η Nvidia έναν κωδικό για 1000 coins, 7 hero master challenges & 2 warrior skins. Όποιος θέλει το key PM.
Recommended Posts